Food Walk & Flower Talk

tulips-3348212_1280.jpg

Heb je nog geen idee wat je de komende coronaweekenden gaat doen? En hou je van de combinatie wandelen en eten? Dan is de Food Walk & Flower Talk door Lisse zeker iets voor jou!

 

Op 24, 25, 27 april en 2 mei

De Keukenhof mag dan grotendeels dicht zijn, een mooie wandeling door de bollenvelden kan altijd. Daarom kun je op 24, 25, 27 april en 2 mei meedoen aan de Food Walk & Flower Talk in Lisse. De wandeling is ongeveer 10 km en start in Lisse op ’ t Vierkant bij De Vier Seizoenen. Naast wandelen kun je onderweg ook proeven van bijzondere spijzen. 

we werken aan een vervolg op wellicht 5 en 9 mei

 

Wandelen, eten en genieten

Op de route presenteren vier restaurants een hapje To Go: De Vier Seizoenen, De Engel, De Heerekamer en A-muze. Volledig coronaproof kun je genieten van de To Go specialiteiten van de restaurants. 

 

Reserveren

Wie reserveert voor de Food Walk & Flower Talk, krijgt een aanbevolen route die je voert langs mooie plekken in het bloeiende Lisse. Daarnaast krijgt iedere deelnemer bij elk deelnemende restaurant een heerlijk gerecht. Deelname kost € 26 per persoon en € 15 voor kinderen t/m 12 jaar. Reserveren kan via de link!

 

Coronaproof!

Om de Food Walk & Flower Talk coronaproof te houden, start je op het tijdslot dat je aangeeft op de reserveringspagina. Start dus op tijd, zodat we het evenement veilig kunnen houden. 

 

Steun de horeca

De Food Walk & Flower Talk is een initiatief van verschillende horecagelegenheden in Lisse. Door deel te nemen, steun je de participerende horeca en heb jij een leuke en lekkere middag! Bovendien kun je meedoen aan een fotowedstrijd tijdens de wandeling. De winnaar ontvangt het boek Keukengeheimen uit de Bollenstreek

 

Trek je wandelschoenen maar aan en geniet van het mooie en gastvrije Lisse en natuurlijk van de prachtige bollenvelden!

 

Meld je via deze link aan voor de Food Walk & Flower Talk

Created by: Free Design