De Vier Seizoenen Winter Nieuwsbrief

header-nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief januari 2017

 
 

Beste Super User,

Laten we hopen op een strenge winter. Het wordt wel weer eens tijd om de schaatsen uit het vet te halen en je voor te bereiden op koek en zopie. Deze term valt terug te leiden tot de 17e eeuw en betekent eigenlijk niets minder dan “wat eten (koek) en drinken” (zopie, van ‘zuipen’), waarbij zopie de naam is van een drank dat nog het meeste lijkt op Glühwein. Is dat nu even toevallig, bij Restaurant de Vier Seizoenen noemen we dat Wijn en Spijs. Daarover en nog veel meer in deze nieuwsbrief. Hopelijk veel schaats- en voor nu leesplezier.
 

In deze nieuwsbrief

  • Winterkaart
  • Albert Heijn Actie
  • Winter Wijn- en Spijsavond
  • Lazy Sunday Afternoon
  • Lekker Lisse Actie
  • Liefde door de maag
  • Keuken gesloten
 

 

kalfslende zomer 2015

Winterkaart

De winter is een prachtig culinair seizoen, dus ook dit jaar hebben we weer ons uiterste best gedaan om een mooie kaart samen te stellen die alles te maken heeft met de winter. Wat dacht u bijvoorbeeld van een terrine van eendenlever als voorgerecht, een heerlijke gebraden kalfslende en als dessert een glühwein mousse met speculaas crumble? Dit is zomaar een kleine greep uit onze winterkaart.

Albert Heijn Actie

AH Restaurant actieDe spaarkaarten die u onlangs bij Albert Heijn kon sparen kunnen nog tot uiterlijk 31 januari ingewisseld worden.

Als u ze liever voor de lunch gebruikt, dan kan dat ook. Om te dineren of te lunchen dient er wel gereserveerd te worden.


Reserveren
kan door te bellen met 0252-418023 of te klikken op deze link.

Lees verder...  

 

Winter Wijn- en Spijsavond

wijn en spijsavond1We kondigden het hierboven al aan, de Wijn- en Spijsavond, een heerlijke culinaire avond vol verrassingen. Vrijdag 27 januari wordt u verwelkomd met een heerlijk aperitief, gevolgd door een exclusief 5-gangen diner, dat vergezeld wordt met overheerlijke bijpassende wijnen, voor elke gerecht speciaal geselecteerd

Reserveren kunt u door te klikken op deze linkof te bellen met 0252-418023.

Lees verder...

LazySundayLogo menuLazy Sunday Afternoon

Stelt u zich voor: het is zondagmiddag 19 maart, 14:00 uur. U komt ons restaurant binnen en u krijgt direct een bruisend aperitief in uw handen. Vervolgens kunt u ‘lekker lui’ genieten van heerlijke wijnen, van tafels met sushi, live gerold, buitenlandse kazen, broodspecialiteiten vlees- en visgerechtjes, stamppotjes en fruitspecialiteiten. En dat alles begeleid door de Afternooners, die heerlijke ‘luie’ live muziek voor u spelen.

Klinkt goed toch? U moet wel even reserveren, want er zijn naast u nog velen die lekker willen luieren op zondag 19 maart. Reserveren kan door te bellen met 0252-418023 of te klikken op deze link.

Lees verder...


Lekker Lisse Actie

 

Lekker Lisse 2017 1Wij doen dit jaar ook weer mee met de Lekker Lisse 1+1 gratis weken. Van 1 tot 19 februari kunt u bij ons genieten van ons speciaal hiervoor samengestelde 4-gangen menu. En uiteraard als u één menu bestelt, krijgt u een tweede gratis.

Deze actie stopt bij ons al op 19 februari. Waarom? Omdat wij onze keuken gaan verbouwen van 20 februari t/m 9 maart.

Reserveren kan door te bellen met 0252-418023 of te klikken op deze link.

Lees verder... 

 

 

 

Liefde door de maag

 

valentijn menu14 februari, tijd om iemand waarvan u houdt te verrassen. Dat kan natuurlijk heel goed in een restaurant en al helemaal in Restaurant De Vier Seizoenen. Want ons restaurant is op Valentijnsdag geheel in het teken van de liefde, ook het menu. Wat dacht u van een lekkere tapas, samen allerlei gerechtjes proeven? En natuurlijk eindigt u de avond met een toet voor two!

Reserveren kan door te bellen met 0252-418023 of te klikken op deze link.

Lees verder...


Keuken gesloten!pand1

 

Helaas sluiten wij van 20 februari t/m 9 maart onze deuren en zult u het even zonder ons moeten doen. Maar dat doen we met een heel goede reden: we gaan onze keuken verbouwen. We krijgen een prachtige nieuwe keuken, met alle nieuwste snufjes en gloednieuwe apparatuur. Dat doen we niet zomaar natuurlijk, u zult daar  van uiteindelijk profiteren want met deze nieuwe keuken worden de gerechten vanaf 10 maart natuurlijk alleen maar lekkerder!

 

 

Uitschrijven

Powered by AcyMailing