De Vier Seizoenen Lente Nieuwsbrief

header-nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief Maart 2017

 
 

Beste Super User,

De bloemetjes, de bijtjes, groei, bloei, zon, het is lente! Dat betekent naast het lekkere weer en al het nieuwe leven dat er ook een aantal prachtige feesten zoals Koningsdag, Bloemencorso, Pasen, Bevrijdingsdag, Moeder- en Vaderdag aan zitten te komen. Verder zijn er natuurlijk ook weer bijzondere ingrediënten die in dit jaargetijde extra aandacht verdienen. Lees en geniet!

 

In deze nieuwsbrief

  • Lente op de kaart
  • De bloemetjes buiten eten
  • Het lekkerste acondmaal
  • Koningsdag betekent feest in Lisse
  • Nieuw, nieuw, nieuw!
  • Bloemen in aantocht
  • Bevrijdingsdag
  • Moeder in het lentezonnetje
 

bollenstreek

Lente op de kaart

Vanaf 7 april gaat bij ons de culinaire lente van start. Want vanaf dat moment is onze kaart weer volledig vernieuwd en zijn de gerechten en menu’s gebaseerd op producten die alles met de lente te maken hebben. Natuurlijk kun je lamsvlees verwachten en andere heerlijke, frisse lenteproducten. Uiteraard vindt je, dit seizoen, bij ons ook de overheerlijke Hollandse asperges.

De bloemetjes buiten eten

bloemenmenu2Nee, het is geen tikfout, deze lente kun je bij ons bloemen eten. Want deze kleurrijke producten zien er niet alleen prachtig uit, ze hebben ook nog eens een bijzondere smaak.

Wij hebben een heerlijk 3- of 4-gangen menu voor je met bloemen als basis. Dat moet je een keer geproefd hebben! Reserveren kun je door te klikken op deze link of te bellen met 0252-418023.

Lees verder...  
 

Het lekkerste avondmaal

Pasen menuTijdens Pasen lekker met het hele gezin uit eten? Dat is een goed idee, toch? Van 14 t/m 17 april hebben we  een speciaal PaasMenu voor je voorbereid. Ingrediënten die met Pasen en de lente te maken hebben, heerlijke wijnen en uitzonderlijke desserts. Zo sta je op een bijzondere manier stil bij Pasen. Reserveren kun je door te klikken op deze link of te bellen met 0252-418023.

Lees verder...  


K dag 1
Koningsdag betekent feest in Lisse!

Koningsdag vier je op ’t Vierkant, natuurlijk! Vanaf 10:00 uur staan onze deuren voor je open en vanaf dat moment kun je genieten van heerlijke versnaperingen, gecombineerd met drankjes van je voorkeur. Vanaf 14.00 uur kunnen de voetjes van de vloer met live muziek van de coverband "Anti Stress Band" en met DJ Vrij!


Nieuw, nieuw, nieuw!

 

nieuwe keukenOnze keuken is vernieuwd! Het is volledig verbouwd, nieuwe apparatuur en nieuw keukengerei. Dit om het je nog meer dan voorheen culinair naar de zin te maken.

Vanaf 10 maart is onze nieuwe keuken weer open en onze brigade voelt zich al helemaal thuis en kan de heerlijkste gerechten nog beter voor je bereiden. Probeer het uit!


 

Bloemen in aantocht

 

bloemencorsoZaterdag 22 april op de dag van de Corso zijn wij geopend. Onze terrassen staan tot je beschikking om deze dag te vieren. Op ’t Vierkant is door de gezamenlijke horeca een prachtig mozaïek tentoongespreid waar je van kunt genieten terwijl je luistert naar live muziek op het plein, onder het genot van een drankje en een hapje op ons terras.

Bevrijdingsdag

 

Bevrijdingsdag15 mei 1945, we hoeven je niet uit te leggen wat er toen voor bijzonders gebeurde. Wel wijzen we je er graag op, dat dit heuglijke feit uitgebreid bij ons op ’t Vierkant gevierd kan en moet worden!

Onze terrassen staan voor je klaar, er zijn  straatmuzikanten om je oren te vertroetelen, voor de kinderen is er overal entertainment en terwijl je van dit alles geniet, kun je, je smaakpapillen bij ons laten verwennen. Laten we er een groot feest van maken met z’n allen!
 

Moeder in het lentezonnetje

 

moederdagZondag 14 mei is het weer Moederdag. Tijd om je vrouw, moeder of oma eens extra te verwennen. Om dit nog bijzonderder voor haar te maken nodigen we je uit om haar te verrassen. Wij hebben van 12 t/m 14 mei een heerlijk 4-gangen menu samengesteld speciaal om moeders in het zonnetje te zetten.
Reserveren kun je door te klikken op deze link of te bellen met 0252-418023.

Lees verder...  
 

 

Uitschrijven
Powered by AcyMailing