Werken bij ons

gastvrouwen - heren - actieblok

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Mocht je toch geintereseerd zijn, stuur dan je open sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Wij zijn een modern, eigentijds  restaurant. Naast Ton en Ellen Freriks, de eigenaars, bestaat het team uit zeven vaste medewerkers.

Chef-kok Peter Rodewijk runt samen met souschef Wouter Smit de keuken, beide gediplomeerd SVH leermeester. Elk jaar heeft de keuken plaats voor meerdere leerlingen (BOL en BBL) en diverse stagiaires. Per direct zijn wij op zoek naar versterking (keukenhulp en afwasers) in onze gloed nieuw verbouwde à la carte keuken.

Ton en Ellen Freriks hebben samen met gastvrouw Laura Slobbe de leiding over het restaurant en de bediening. Ook hier vragen wij regelmatig SVH leerlingen en stagiaires uit de verschillende opleidingen om Ton, Ellen en hun team te ondersteunen.

Tevens verzorgd Ellen met Astrid onze Bed & Breakfast, 4 moderne kamers die boven het restaurant via een eigen opgang te bereiken zijn. Vanaf maart 2020 zijn wij op zoek naar een medewerker, housekeeping voor 1 à 2 dagen per week. Werktijden op bv maandag en zaterdag van ongeveer 8.00-13.00 uur. Verzorgen van de ontbijtjes en reinigen en netjes maken van de kamers en gemeenschappelijke ruimten.

Voel jij je geroepen om ons fulltime of parttime te helpen? Wil jij ervaring opdoen in de bediening, als keukenmedewerker, of als afwashulp? Bel, schrijf of e-mail ons met je CV. Ook voor stageplaatsen nodigen we jou van harte uit contact met ons op te nemen.

Ton en Ellen Freriks
Restaurant De Vier Seizoenen
Heereweg 224
2161 BR LISSE
Tel: 0252-418023
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Created by: Free Design