Vacatures

IMG_0203.jpeg

Kom jij ons team versterken? Onze gasten verrassen met mooie seizoensgerechten in een gezellige sfeer, dat is wat wij het allerliefste doen! Maak ook jíj het de gasten graag naar hun zin en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

We zijn namelijk op zoek naar horecatoppers M/V die bij ons in de bediening en/of keuken willen werken:

We zoeken een full-of parttime medewerker vanaf 18 jaar voor ongeveer 2-4 dagen per week. Als bijbaan, leer of stagejaar of wellicht heb je een tussenjaar? Geïnteresseerd? Bel, mail of app ons!

 

 Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een modern, eigentijds restaurant in Lisse. Naast Ton en Ellen Freriks, de eigenaren, bestaat het team uit vijf vaste medewerkers. Wij, Ton en Ellen Freriks, runnen ons restaurant sinds 1999 en de Bed & Breakfast sinds 2014. Ons restaurant, in het centrum van Lisse, is het hele jaar druk bezet, met een piek in het 2e kwartaal mede door het bloemenseizoen en alle feestdagen. Wij beschikken over 70 zitplaatsen in het restaurant verdeelt over meerdere ruimtes, die we ook apart kunnen aanbieden voor gezelschappen. Aan plein “Het vierkant” en in onze patiotuin beschikken wij over een terras. Er werken gemiddeld 26 medewerkers in ons bedrijf. Op dit moment zijn wij geopend voor lunch en diner van woensdag t/m zondag van 12:00-23:00 uur

 

Onze keukenbrigade

Chef-kok Peter Rodewijk runt samen met souschef Wouter Smit de keuken, beiden gediplomeerd SVH leermeester. Elk jaar heeft de keuken plaats voor meerdere leerlingen (BOL en BBL) en diverse stagiaires. Op dit moment zijn er meerdere vacatures zoals een zelfstandig werkend kok (tournant) leerling kok en stagiaire. Bel of mail ons voor een sollicitatie. 

 

SVH leerlingen en stagiaires leiden wij op

Ton en Ellen Freriks hebben samen met gastvrouw Laura Slobbe en Esther Visseren de leiding over het restaurant en de bediening. Ook hier vragen wij SVH leerlingen en stagiaires uit de verschillende opleidingen (BBL & BOL) om Ton, Ellen en hun team te ondersteunen.

 

Onze Bed & Breakfast

Tevens verzorgt Ellen met Astrid onze Bed & Breakfast met 4 moderne kamers die boven het restaurant via een eigen opgang te bereiken zijn. Werktijden op bijvoorbeeld maandag en zaterdag van ongeveer 8.00-13.00 uur. Verzorgen van de ontbijtjes en reinigen en netjes maken van de kamers en gemeenschappelijke ruimten. heb jij zin om ons 1-2 dagen per week te komen helpen bel of mail ons dan.

 

Chef bediening / Leidinggevende

 

Wij zijn op zoek naar ervaren gastheer/-vrouw

32-38 uur per week

 

Wat verwachten wij van jou?

Meewerkende 1e man/vrouw tijdens lunch en diner

Flexibele inzetbaarheid 4-5 dagen per week

Gastvrije instelling naar onze overwegend vaste gasten

Creëren van een gastvrije en gezellige sfeer in ons restaurant

Garanderen van hoge kwaliteit van service naar onze gasten

Afhandelen en oplossen van eventuele klachten van gasten

Leidinggevende, sociale en coachende capaciteiten

over een team van ongeveer 12 parttime en fulltime medewerkers

Het maken van roosters, vakantieroosters en planningen

Het beheren van voorraad en het maken van bestellingen

Het maken van offertes voor vaste- en toekomstige gasten

Gedegen kennis van Wijnen en Spijzen

Maken van wijnkaarten en wijnarrangementen

Aantoonbare ervaring in soortgelijke betrekking

Het ontvangen van onze B&B gasten

 

Wat kunnen wij jou bieden:

Leuke afwisselende functie

marktconform salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden

Werken met een gezellig team in mooie werk omgeving

Doorgroei mogelijkheden in de toekomst

Ook jouw dromen zijn bespreekbaar

Gratis maaltijden en gezellige sluitborrels

Meerdere personeel avonden per jaar

Afwijkende werktijden/dagen in overleg altijd bespreekbaar

Je kan rekenen op de actieve aanwezigheid van de eigenaars

Reiskosten vergoeding mogelijk, indien aan de orde

Vergoeding voor vakgerichte studie mogelijk

Twee aan een gesloten weken vakantie in de zomer

en 2 keer 1 week in overleg half oktober t/m half maart

 

Restaurant De Vier Seizoenen zoekt ook:

 

Zelfstandig werkend kok m/v

 

In ons vaste team, bestaande uit een chef-kok,

sous chef-kok, zelfstandig werkend kok, leerling kok en stagiaire,

vervul jij een belangrijke rol.

Wij bieden een veelzijdige vaste baan

 3 tot 5 dagen in een stabiel team met ambities een goed salaris, goede secondaire arbeidsvoorwaarden

in een gezellige werksfeer met doorgroei mogelijkheden.

Iets voor jou? Bel of mail naar Ton Freriks.

 

Ook zoeken wij een

 

Leerling gastheer en leerling kok m/v

 

Voor nu of het het volgende leerjaar 2023-2024

 

Gastheer / gastvrouw full- of parttime

 

2-4 dagen of dagdelen per week (ook overdag)

 

 

Solliciteer direct!

Lijkt het jou leuk om  fulltime of parttime bij ons aan de slag te gaan? Wil jij ervaring opdoen in de bediening, als keukenmedewerker, of als afwashulp?
Bel, schrijf of e-mail ons met je CV. Ook voor stageplaatsen nodigen we jou van harte uit contact met ons op te nemen.
 

Ton en Ellen Freriks
Restaurant De Vier Seizoenen
Heereweg 224
2161 BR LISSE
Tel: 0252-418023
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Created by: Free Design