De keukenbrigade

 

ABC4FA6E-C06A-426C-941B-2484CAB8981A.JPGOnze keuken staat onder leiding van Chefkok Peter Rodewijk die al meer dan 18 jaar werkzaam is bij De Vier Seizoenen en onze gasten nog iedere dag weet te verrassen met prachtige culinaire en seizoensgebonden gerechten.

 

Met een gevarieerde lunchkaart en dinerkaart voorzien van pure en smakelijke gerechten uit het seizoen weet onze keukenbrigade de smaakpapillen van onze gasten iedere keer weer te betoveren. Door te werken met mooie producten van goede kwaliteit, een goede portie teamwork en een professionele keuken wordt iedere avond uit eten daardoor een heuse culinaire beleving. Dat wil je niet missen!

 

Peter staat er natuurlijk niet alleen voor. Sinds april 2008 werkt Wouter Smit bij De Vier Seizoenen als sous-chef in de keuken. Samen met koks Giovanni, Hanna, Stijn en Lucas vormen zij het hechte en jonge team dat samen met eigenaar Ton Freriks al hun ervaring in het werk stelt om met passie en creativiteit jou te laten genieten van alle gerechten, elk seizoen weer!

Created by: Free Design