Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

corvina   hoofd   winter 2018Corvina filet│op de huid gebakken│mousseline met prei en chorizo│
paddenstoelen│schorseneren│saus van rode wijn en cêpes
€ 22,-

tonijn   hoofd   winter 2018Geroosterde tonijn│op Japanse wijze│zoetzure rijst│kimchi
rettich│tempura van gamba en groenten│dip van soy, knoflook en koriander
€ 22,-           

tagliatelle   hoofd  winter 2018Huisgemaakte tagliatelle van rode biet│paddenstoel│gepofte biet│
amandel│gerookte Parmezaan│salie│rammenas│krokant briquedeeg 
€ 21,-

kalf en gamba   hoofd   winter 2018Gebraden kalfslende│Combinatie van kalfslende en black tiger gamba│geroosterde paprika
risotto van gepofte knoflook│wilde spinazie│saus van tomaat en schaaldieren
€ 23,-

 

hert   hoofd  winter 2018 Hertenbout biefstuk│gestoofde du Puy linzen│knolselderij│
chutney van stoofpeer│wildjus met koffie en hazelnoot
€ 23,-

 

cote de boeufCôtes de boeuf│Iers rundvlees│700 gram│per 2 personen│aan tafel gesneden
gekonfijte rozeva│groente ratatouille│saus van rode wijn en saus van Stilton
€ 30,-  p.p.


hoofd   herfst 2018Hoofdgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend
met eendenlever krullen + 6,-
€ 22,-

 

 

Created by: Free Design