Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 27 juni 2020

 

curry klVegetarische curry │ geroosterde aubergine │ verse mango chutney │krokante pappadum │ yoghurt │ limoen │ koriander │ Chaat salade

€ 21

 

surf en turf juli 2020 klSurf & Turf │ halve Canner-kreeft │ diamanthaas │ Iers rundvlees │tomaat en Parmezaanse kaas │ risotto │ Zeeuwse groenten │ dragonsaus

€ 29

 

zeewolf juli 2020 klZeewolf “caprese” │ mozzarella │ San Marzano tomaat │ zoetzure courget │    linguini met citroen │ spinazie │ beurre blanc saus met gedroogde tomaat

€ 23

 

lam juli 2020 klGebraden lamsbiefstuk │ gemarineerd │ aardappel rösti │ rode biet │tuinboon │ doperwt │ bospeen │ saus van rode wijn en bonenkruid

€ 23         (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

kalfsrib juli 2020 klKalfs rib eye │ rosé gebraden │ crème van maïs │ Chinese kool │gerookt spek │ saus van Southern Comfort

€ 23         (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

 

tongfilet juli 2020 kl½ gebakken zeetong │ krokante gamba │ crème van doperwt │gebakken venkel │ geroosterde bospeen │ saus van kreeft

€ 29

 

Hoofdgerecht │ menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening

€ 23         (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise                                                                            

€ 4.20

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4 gangen menu                                          € 42
  • 5 gangen menu                                          € 49
  • 6 gangen menu                                          € 55 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design