Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

zeewolf   april 2018Gebakken zeewolffilet│gegrilde courget, ui, paprika en aubergine│
mousseline met tomaat│saus van langoustine
€ 22,-

dorade   april 2018Gebakken dorade│tortelini van spinazie en ricotta│Hollandse asperge│
salade van doperwt, rucola en balsamico│Hollandaise saus met citroen en tijm
€ 23,-           

linzenburger jan 2018Vegetarische curry│beriani rijst│gestoofde aubergine en paddenstoel│
dikke yoghurt│kummel pappadum│koriander
€ 20,-

lam   april 208Gebraden lamsbiefstuk│tortelini van spinazie en ricotta│Hollandse asperge│
salade van doperwt, rucola en balsamico│Hollandaise saus met citroen en tijm
€ 23,-

kalfs ribeye   april 2018 Kalfs ribeye│risotto met Italiaanse Taleggio│gegrilde zandwortel│marmelade
van rode paprika│kalfs jus met gedroogde abrikozen + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 22,-

hazenrug   herfst 2017   hoofdHoofdgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend                                     
+ eendenlever  (€ 4,- supplement)
€ 22,-

 

 

Created by: Free Design