Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslis zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

 

Involtini di melanzano │ gegrilde gevulde aubergine │ soffrito & ricotta │basilicum │ zoetzure wortel │ spinazie │ arrabiata saus

23

 

Dorade filet │ gebakken │ boekweit korrels │ salade van rode biet │andijvie │ zeekraal │ remoulade beurre blanc saus 

24

 

Zalmfilet │ kruidenkorst van cêpes │ schorseneer │ gegrilde king-boleet │inktvis-pasta │ saus van Hollandse garnalen 

24

 

Kalfs ribeye │ risotto van gepofte knoflook │ paddenstoel │sugar snaps │ gesmoord ui en spek │ saus van rode wijn en truffel

26                                               

 

Combinatie rundvlees │ grainfed bavette │ gestoofde runderwang │ Hasselback aardappel │ gebakken paksoi │ puntpaprika │ lente-ui │ saus van rode wijn en dragon 

28                                                                             

 

Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening

25

 

Portie frites │ mayonaise 

5

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Vanaf 18 februari hebben wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. Nieuwsgierig naar de complete nieuwe kaart? Neem hier een kijkje.

 

Created by: Free Design