Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 16 augustus 2019

 

Lauwwarme groentesalade│peen│spinazie│doperwt│feta│granaatappel│zoetzure paprika│falafel│kikkererwt│knoflook│asperge│yoghurt 

€ 21

 

Gebakken zeebaarsfilet│risotto van tomaat en oregano│crème van doperwt│zeekraal en bospeen│beurre blancsaus met saffraan

€ 22

 

Zeetong in boter gebakken│500 gram│heel of gefileerd?│zwarte pasta│gewokte spinazie│venkel, kappers en olijf│saus van mossel en vadouvan

€ 34

 

Gebraden kalfs ribeye│romige truffelpasta│caponata van aubergine en champignons│saus van chimichurri                   

€ 22    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Kwartel van de plancha│marbré van aardappel en chorizo│gekarameliseerde ui│broccoli│saus van rode wijn en amandel                    

€ 22    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Gebraden tournedos│mousseline met gepofte knoflook en mierikswortel│geroosterd trio van peen│ui│saus van rode wijn en bonenkruid                   

€ 29    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Hoofdgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening                                                                       

€ 22    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise                                                                            

€ 4.20

 

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design