Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslis zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Geroosterde aubergine op oosterse wijze │ gelakt met miso │ sesam ǀlente ui │ krokante noedels │ edamame │ boksoi │ rode ui │ soy   

24

 

Skrei filet │ Noorse zwerf kabeljauw │ zuurkool │stamppot van gebakken aardappel │ frisse kruidensalsa │ 

26

 

Spies van gamba en octopus │ risotto met paprika │gegrilde courget │ verse zeekraal │ aiöli van gefermenteerde knoflook 

26

 

Kalfs rib eye │ gebraden │ linguine pasta │geroosterde “vergeten” groenten │ romige kalfsjus met Gorgonzola   

26

 

Tamme eendenborst │ boekweit │ rammenas │ bitterbal van confit │gewokte rode biet │ saus van rode wijn en sinaasappel   

26

 

Gebraden ossenhaas  │ ravioli van gestoofde runderwang │ rucola │  crème van knolselderij │ rode wijnjus met merg en zoete sjalot

30                                                                                                                                                            

 

Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening │

25

 

Portie frites │ mayonaise   

6

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder

 

Bekijk hier de complete nieuwe kaart vanaf 17 februari. Neem hier een kijkje.

 

Created by: Free Design