Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

kabeljauw herfst 2017   hoofdGebakken Noordzee griet-filet│op zoet zure radijs│postelein│
aardappel gnocchi’s met spekjes│romige saus van gerookte paling
€ 23,-

zeetong gamba   zomet 2016Gebakken Noordzee griet-filet│op zoet zure radijs│postelein│
aardappel gnocchi’s met spekjes│romige saus van gerookte paling
€ 23,-           

risotto   herfst 2017   hoofdLinzen “burger”│gegrild brioche broodje│marmelade van rode ui│
crème van pompoen│geroosterde paprika│coulis van tomaat en paprika
€ 20,-

kwartel zomer 2017 hoofdRunder ribeye│met honing geroosterde wintergroenten│Dauphine stengel
met oude kaas│saus “Bordelaise” + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 23,-

bavette   herfst 2017   hoofd Coquelet filet (kleine haan)│sous vide gegaard│ravioli gevuld met de bout│gebakken
paddenstoelen│schorseneren│gevogelte jus│bietenschuim + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 21,-

hazenrug   herfst 2017   hoofdHoofdgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend                                     
+ eendenlever  (€ 4,- supplement)
€ 22,-

 

 

Created by: Free Design