Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

dorade   lente 2017Gebakken dorade filet op Indiaase wijze│curry van groente│quinoa│
bittermeloen│granaatappel│yoghurt hang-op│mosterd olie│pappadum
€ 21,-

griet asperge lente 2017Hollandse asperge│gebakken grietfilet│La Ratte aardappel│
gegrilde little gem│Hollandaise saus met tomaat en dragon
€ 23,-

tagliatelle lente 2017Tagliatelle│met truffel en paddenstoel│Pecorino kaas│
Hollandse- en groene asperge van de Big Green Egg│cerise tomaat 
€ 20,-

kalfslende lente 2017Gebraden kalfslende│Big Green Egg│crème van mais│punt paprika│rode ui│
kikkererwt│broccoli│saus van kalfsjus, rode wijn en osuta soso + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 22,-

asperges zwezerik lente 2017 Hollandse asperge│in pikata beslag gebakken kalf-zwezerik│La Ratte aardappel│
gegrilde little gem│romige saus van kalfzwezerik en komijn
€ 24,-

cote de boeuf lente 2017Côte de boeuf│van de plancha│per 2 personen│tomaten risotto│
lentegroente│saus van rode wijn, knoflook en rozemarijn│prijs per persoon + eendenlever (€ 4,- supplement)      
€ 28,-

cote de boeuf  zomer 2016  1Combinatie van lamsbiefstuk en lamsrack│crème van doperwt│meiknol│
sugar snaps│bospeen│saus van lamsjus en vlierbloesem  
€ 22,-

chef hoofd   zomer 2015Hoofdgerecht│ChefMenu│
Dagelijks wisselend│seizoenen     
€ 21,-

Created by: Free Design