Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Nieuwe kaart met ingang van 26 juni 2021

 

Melanzano │ aubergine │ gegrilde groenten │ Italiaanse Tallegio │saus van geroosterde rode paprika │ zoetzure venkel │ risotto koekjes                       

21

 

Rode poonfilet │ snijbiet │ tomaten risotto │gegrilde groene asperge │ beurre blanc saus │ rode biet                      

23

 

Zeebaars filet │ op de huid gebakken │ Linguini met basilicum │Zeeuwse groente │ venkel │ tomaat antiboise

23

 

Lamsbiefstuk │ gemarineerd │ gebraden │ meiknol │  tuinboon │crème van zoete aardappel en geitenkaas │ saus van oregano   

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Saltim bocca van kalfsvlees │ salie en Parmaham │ tomaat risotto │paddenstoel │ courget │ saus van rode wijn en Gorgonzola   

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Tournedos │ ossenhaas 180 gram │ crème van bloemkool │compote van rode ui│ paddenstoel │ meiknol │ saus van Madeira              

29

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Hoofdgerecht │ menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening                                                                                 

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Portie frites │ huisgemaakte mayonaise   -   4.40

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4-gangen menu (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)   -   43
  • 5-gangen menu (met kaas gerecht)   -   49
  • 5-gangen menu (met tussen- en kaas gerecht)   -   56

 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design