Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 10 oktober 2020

 

Taartje van pompoen │ salie │ geitenkaas │ noten │Gruyere kaas │ zoetzure wortel │ rucola │ paprika coulis

€ 21

 

Snoekbaarsfilet │ crème van pastinaak │ zuurkool met appel en vadouvan │De Puy linzen │ spek │ beurre blanc saus │ Marc de Bourgogne

€ 23

 

Scholfilet │ risotto met rode biet │ dun gesneden venkel │ waterkers │beurre blanc saus │ frambozen azijn │ roze peper

€ 28

 

Wilde eendenborst │ op karkas gebraden │ gesmoord boutje │ spruitjes │ crème van geroosterde knolselderij │ saus van rode port en tonkaboon

€ 23             (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

Kalfslende │ licht gerookt │ rosé gebraden │ hete bliksem │Groene groenten │ saus van rode wijn en Serannoham

€ 23             (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

Tournedos │ ossenhaas 180 gram │ mousseline met mosterd │gebakken witlof │ paddenstoelen │ rode wijnsaus │ steranijs 

€ 29             (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

Hoofdgerecht │ menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening

€ 23             (Extra eendenlever krullen + € 6) 

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise                                                                            

€ 4.20

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4 gangen menu                                          € 42
  • 5 gangen menu                                          € 49
  • 6 gangen menu                                          € 55 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design