Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 9 februari 2020

 

 

spinazie tagliatelle feb 2020 klVerse spinazie tagliatelle│tappenade van aubergine en olijven│gedroogde tomaat│panier kaas│gegrilde kingboleet│croutons│rucola

€ 21

 

skrei feb 2020 klGebakken Skrei filet│risotto van saffraan│gebakken biet│rettich│ venkel│beurre blancsaus met huisgemaakte sinaasappel azijn

€ 22

 

dorade feb 2020 klGebakken dorade filet│kummel en knoflook│kruidige pilav-rijst│caponata van aubergine│bleekselderij│kapper│tomaten charmilla

€ 22

 

hert feb 2020 klHertenrug filet│Nieuw Zeeland│du Puy linzen│crème van aardpeer│spruitjes│saus van rode wijn, kalfsjus en spek

€ 24                 (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

 

kalf feb 2020 klKalfslende biefstuk│licht gerookt│gekonfijte zuurkool│gekarameliseerde appel │dauphine aardappel met lavas│kalfsjus met Calvados

€ 23                 (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

bavette feb 2020 klGebraden grain fed bavette│Australisch rundvlees│romige parrelgort met cêpes│paddenstoel│koolrabi│romige saus van grove mosterd

€ 24                 (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

hoofdgerecht menu feb 2020 klHoofdgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening                                                                       

€ 24                 (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise                                                                            

€ 4.20

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design