Hoofdgerechten
Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslis zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!
| HOOFDGERECHTEN |
Involtini di melanzano │ gegrilde gevulde aubergine │ soffrito & ricotta │basilicum │ zoetzure wortel │ spinazie │ arrabiata saus
23
Dorade filet │ gebakken │ boekweit korrels │ salade van rode biet │andijvie │ zeekraal │ remoulade beurre blanc saus
24
Zalmfilet │ kruidenkorst van cêpes │ schorseneer │ gegrilde king-boleet │inktvis-pasta │ saus van Hollandse garnalen
24
Kalfs ribeye │ risotto van gepofte knoflook │ paddenstoel │sugar snaps │ gesmoord ui en spek │ saus van rode wijn en truffel
26
Combinatie rundvlees │ grainfed bavette │ gestoofde runderwang │ Hasselback aardappel │ gebakken paksoi │ puntpaprika │ lente-ui │ saus van rode wijn en dragon
28
Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening
25
Portie frites │ mayonaise
5
Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!
Vanaf 18 februari hebben wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. Nieuwsgierig naar de complete nieuwe kaart? Neem hier een kijkje.