Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

dorade   lente 2017Gebakken rode poonfilet│couscous van bloemkool│Zeeuwse groente│
tros cerise tomaat│beurre blanc saus│barrat kruiden
€ 21,-

griet asperge lente 2017Gebakken Noordzee scholfilet│risotto van schaaldier│
zoetzure venkel en courgette│dressing van olijf en citrus
€ 21,-

tagliatelle lente 2017Groentesalade│lauwwarm│geroosterde groente│spinazie│doperwt
groene asperge│cerise tomaat│boterboon│feta│falafel
€ 20,-

kalfslende lente 2017Gegrilde kwartel│Big Green Egg│romige pasta│Parmezaan│
geroosterde groente│saus van gevogeltejus, rode wijn en truffel + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 21,-

asperges zwezerik lente 2017 Gegrilde kalfslende│boterboon│geroosterde rozeval│bospeen│
gesmoorde gerookte rode ui│saus van rode wijn + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 22,-

cote de boeuf lente 2017Runder bavette│van de plancha│crème van gepofte bataat│bimi, puntpaprika en zoete ui│saus van rode wijn, kalfsjus en truffel  + eendenlever (€ 4,- supplement)      
€ 23,-

cote de boeuf  zomer 2016  1Gemarineerde lamsbiefstuk│tandoori rijst│gegrilde aubergine│
chutney van mango│saus van lamsjus, tomaat en koriander
€ 22,-

chef hoofd   zomer 2015Hoofdgerecht│ChefMenu│
Dagelijks wisselend│seizoenen     
€ 21,-

Created by: Free Design