Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 11 oktober 2019

 

Huisgemaakte pappardelle│saus van pompoen│paddenstoel│roodlof│kailan│gerookte pecorino│pecannoot│salie chips

€ 21

 

Gebakken zeewolffilet│stamppot van waterkers, kapper en iets kaneel│Bretonse sablé wortel│beurre blancsaus van gerookte paling

€ 22

 

Gebakken scholfilet│risotto van funghi porcini│peterseliewortel│gewokte paddenstoelen│frisse saus van kalamansi

€ 22

 

Combinatie van kalfslende│krokante kalfszwezerik│gekonfijte zuurkool│stamppotje van gebakken ui│saus van rode wijn, dragon en mosterd

€ 24    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Wilde eendenborst op karkas gebraden│volkoren parel couscous│schorseneer│paddenstoel│spek│saus van rode biet

€ 22    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Gebraden tournedos│tortilla van aardappel en bonenkruid│gewokte kailan met knoflook│bordelaise saus

€ 29    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Hoofdgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening                                                                       

€ 22    (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise                                                                            

€ 4.20

 

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design