Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslis zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Nieuwe kaart met ingang van 15 oktober 2022

 

Risotto van pompoen │ gebrande hazelnoot │ truffelkaas │paddenstoel │ rucola │ crostini │ hazelnoot olie 

23

 

Zeebaars filet │ krokante gamba │ pilav rijst │paddenstoelen │ schorseneren │ saus van kreeft en schaaldieren   

25

 

Kalfs rib eye │ mousseline met grove mosterd │ sugar snap │gesmoorde ui en spek │ saus van kalfsjus en Madeira

26

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Wilde eendenborst │ op karkas gebraden │ rode kool met appel│Du Puy linzen │ wildsaus met siroop van zelf geplukte vlierbessen 

25

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Tournedos │ Iers rundvlees │ 180 gram │ aardappelpuree │gebakken witlof en spruit │ saus van sherry en zwarte peper

37

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening

25

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Portie frites │ mayonaise 

4.5

 

 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Vanaf 10 december presenteren wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. Nieuwsgierig naar de complete nieuwe kaart? Neem hier een kijkje.

 

Created by: Free Design