Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

dorade   lente 2017Gebakken rode poonfilet│couscous van bloemkool│Zeeuwse groente│
tros cerise tomaat│beurre blanc saus│Baharat kruiden
€ 21,-

scholfilet zomer 2017 hoofdGebakken Noordzee scholfilet│risotto van schaaldier│
zoetzure venkel en courgette│dressing van olijf en citrus
€ 21,-

 

 

groentesalade zomer 2017 hoofdGroentesalade│lauwwarm│geroosterde groente│spinazie│doperwt
groene asperge│cerise tomaat│boterboon│feta│falafel
€ 20,-

kwartel zomer 2017 hoofdGegrilde kwartel│Big Green Egg│romige pasta│Parmezaan│
geroosterde groente│saus van gevogeltejus, rode wijn en truffel + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 21,-

kalfslende zomer 2017 hoofd Gegrilde kalfslende│boterboon│geroosterde rozeval│bospeen│
gesmoorde gerookte rode ui│saus van rode wijn + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 22,-

cote de boeuf lente 2017Runder bavette│van de plancha│crème van gepofte bataat│bimi, puntpaprika en zoete ui│saus van rode wijn, kalfsjus en truffel  + eendenlever (€ 4,- supplement)      
€ 23,-

lamsbiefstuk zomer 2017 hoofdGemarineerde lamsbiefstuk│tandoori rijst│gegrilde aubergine│
chutney van mango│saus van lamsjus, tomaat en koriander
€ 22,-

 

 

chef hoofd   zomer 2015Hoofdgerecht│ChefMenu│
Dagelijks wisselend│seizoenen     
€ 21,-

Created by: Free Design