Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 6 april 2019

 

Burger van biet│risoni met geitenkaas│picalilly ketchup│relish van ui, wortel, komijn en appel│rucola│pompoenpit

€ 21

 

Dorade filet│risotto met venkel│gebakken radicchio sla│courgette│meiknol│saus van kreeft

€ 22

 

Zalmfilet│gegaard met krokante Provencaalse panade│snijbiet│Hollandse asperge│mosterd mousseline│bearnaise saus

€ 24

 

Gebraden kalfslende│licht gerookt│mosterd mousseline│snijbiet│Hollandse asperge│schuimige bearnaise saus

€ 24                              (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Gebraden lamsbiefstuk│stamppotje van kikkererwt en maïs│pappadum│chutney van ui│spinazie│saus van granaatappel│koriander en limoen

€ 23                              (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Gebraden Tournedos│crème van bataat│doperwt│bimi│sugar snap│geroosterde paprika│saus van rode wijn en Stilton

€ 29                              (met extra eendenlever krullen + € 6)                                         

 

Hoofdgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening

€ 23                              (met extra eendenlever krullen + € 6)         

                                                      

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise

€ 4.20

 

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het aan ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design