Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Nieuwe kaart met ingang van 11 juni 2022

 

Gnocchi ’s │ huisgemaakt │ met truffel │ spinazie │ rucola │ olijfolie │saus van pomodori tomaat │ geitenkaas │ knoflook croutons 

22

 

Noordzee scholfilet │ Linguini met basilicum pesto │ Zeekraal │spinazie │  venkel │ beurre blanc saus met Zeeuwse mosselen

24

 

Hollandse rode poonfilet │ risotto met tomaat │ gewokte Romeinse sla │ olijven │ kapper │ vinaigrette van oregano en citrus 

23

 

Kalfs lende │ lauwwarme groenten piccalilly │ gebakken polenta met Parmezaanse kaas │ saus van rode wijn, sinaasappel dragon 

25

  • Extra eendenlever krullen + 7

 

Rib eye 200 gram│ Iers rundvlees │ tuinboon │ gebakken ui │ doperwt │puree │ gepofte knoflook en salie │ rode wijn jus met rozemarijn & spek 

30

  • Extra eendenlever krullen + 7

 

Tamme eendenborst │ kruidige tandoori rijst │ aubergine chutney │spinazie │ zoetzure mango │ rode wijn jus met paprika & koriander 

24

  • Extra eendenlever krullen + 7

 

Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening 

24

  • Extra eendenlever krullen + 7

 

Portie frites │ huisgemaakte mayonaise

4.5

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4-gangen menu (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)   -   45
  • 5-gangen menu (met kaas gerecht)   -   50
  • 5-gangen menu (met tussen- en kaas gerecht)   -   57

 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Vanaf 13 augustus presenteren wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. 

 

Created by: Free Design