Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

zeewolf   april 2018Gebakken Hollandse rode mulfilet│gegrilde venkel│zeekraal
pasta nero│mossels│saus van mossels
€ 21,-

dorade   april 2018Combinatie kreeft│1/2 Canadese kreeft│gebakken scholfilet│
crème van bataat│meiknol│tomaten salsa│schuim van tuinbonen
€ 26,-           

linzenburger jan 2018Truffel gnochi’s│saus van spinazie│frisse geitenkaas│
snijbiet│cantharellen│pecannoten│gerookte olijfolie
€ 20,-

lam   april 208Suprême van scharrelkip│risotto van saffraan│verse doperwt│
groene asperge│romige saus met eendenlever + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 21,-

kalfs ribeye   april 2018 Gebraden licht gerookte kalfs lende│citroen bulgar│baba ganoush│
gewokte snijbiet│kalfsjus met bloedsinaasappel  + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 22,-

diamanthaas met puree van truffelTournedos│biefstuk van de haas│200 gram│
puree met gepofte knoflook│bimi│sugar snaps│spek│rode wijn saus│truffel + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 29,-

hazenrug   herfst 2017   hoofdHoofdgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend                                     
+ eendenlever  (€ 4,- supplement)
€ 22,-

 

 

Created by: Free Design