Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Nieuwe kaart met ingang van 13 augustus 2022

 

Vegetarische curry van groenten │ vegan “kip” │ komkommer yoghurt │flatbread │ rucola │ olijfolie │ zoetzure mango chutney 

22

 

Dorade filet │ op de huid gebakken │ Linguini met citroen │caponata │ zoetzure venkel │ kreeftensaus 

24

 

Hollandse Kabeljauw filet │ gebakken │ romige bulgar │gewokte spinazie │ crème van bataat │ vadouvan beurre blanc saus

24

 

Kalfslende │ krokante kalfswang │ aardmousseline met truffel │ meiknol │trostomaat │ groene asperge │ romige saus van Epoise kaas 

26

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Côte de boeuf│ Iers rundvlees │ +/- 800 gram per 2 personen │ geroosterde groenten │ gebakken Opperdoes │ saus met rozemarijn & mosterd       

75

  • Extra eendenlever krullen + 8 p.p.

 

Tamme eendenborst │ risotto met rode biet en zwarte peper │gesmoorde ui │ sugar snap │ rode wijn jus met bramen 

24

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening 

24

  • Extra eendenlever krullen + 8

 

Portie frites │ huisgemaakte mayonaise

4.5

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4-gangen menu (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)   -   45
  • 5-gangen menu (met kaas gerecht)   -   50
  • 5-gangen menu (met tussen- en kaas gerecht)   -   57

 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Vanaf 15 oktober presenteren wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. Nieuwsgierig naar de complete nieuwe kaart? Neem hier een kijkje.

 

Created by: Free Design