Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslis zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Rendang │ jack fruit │ gebrande pinda │ krokante ui  ǀ kokosmelk ǀ Pandan rijst │ salade van komkommer en radijs │ cassave kroepoek 

24

 

Dorade filet │ gebakken │ sepia pasta │ spinazie │ gebakken tomaat, olijf en kapper-appel │ saus van schelpdieren en saffraan 

26

 

Noordzee schol filet │ gebakken │ crème van bloemkool en miso │snijbiet │ edamame │ saus van Hollandse garnalen   

26

 

Kalfslende │ rosé gebraden │ mousseline met gesmoorde ui │groene asperge │ meiknol │ saus van Epoise 

26

 

Runder rib eye 250 gram Iers │ gewokte groenten │ Udon noedels │  rettich met tai-soy │ saus van rode wijn en geroosterde knoflook

37                                                                                                                                                                   

 

Lamsschenkel │ gestoofd │ rozemarijn │ knoflook │grove groenten │ jonge aardappel │ in eigen jus

29

 

Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening 

26

 

Portie frites │ mayonaise   

5

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

Bekijk hier de complete nieuwe kaart vanaf 19 augustus. Neem hier een kijkje.

 

Created by: Free Design