Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

zeebaars hoofdgerecht nazomer 2018Roodbaarsfilet│couscous met baharat│geroosterde courget│
granaatappel│koriander│dikke yoghurt│coulis van tomaat
€ 21,-

zeetong hoofdgerecht nazomer 2018Gebakken kabeljauwfilet│pasta nero met kreeftenboter│
wilde spinazie│citroen│gepofte biet│beurre blancsaus│mierikswortel
€ 21,-           

gnocchi hoofdgerecht nazomer 2018Risotto van pompoen│trostomaat│truffelkaas│
paddenstoelen│hazelnoot│rucola│olijfolie│crostini
€ 20,-

tamme eendborst hoofdgerecht nazomer 2018Gebraden kalfslende│schorseneren│sjalot│loempia van zuurkool│
mouseline met gepofte knoflook│saus van rode wijn en cêpes met eendenlever krullen + 4,-
€ 22,-

 

kalfs saltimbocca   hoofdgerecht nazomer 2018Hazenrug filet│Hollands│mouseline met Dijonmosterd│winterpeen│
gesmoorde ui│bloedworst│wildjus met spek met eendenlever krullen + 4,-
€ 23,-

 

diamanthaas met puree van truffelTournedos│biefstuk van de haas│200 gram│
romige parelgort│truffel│groene kool│saus van kalfsjus en Madeira met eendenlever krullen + 4,-  
€ 29,-  


hazenrug   herfst 2017   hoofdHoofdgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend (wildMenu vanaf november 23,-)
met eendenlever krullen + 4,-
€ 22,-

 

 

Created by: Free Design