Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

kabeljauw herfst 2017   hoofdGebakken kabeljauwfilet│brandade van makreel en Roseval│
wilde spinazie│paddenstoelen│tros-tomaat│beurre blanc saus met mosterd
€ 21,-

zeetong gamba   zomet 2016Gebakken Noordzee tongfilet│gamba│geglaceerde bospeen│
spaghettini met citroen en bladselderij│romige saus van kreeft
€ 29,-

 

risotto   herfst 2017   hoofdRisotto van truffel│paddenstoel│knolselderij│tros-tomaat│
cantharel│rucola│hazelnoten│pecorino kaas│olijfolie       
€ 20,-

kwartel zomer 2017 hoofdKalfslende│licht gerookt│Big Green Egg│risotto van pompoen en salie│
witte en groene boontjes│spekjes│saus van rode wijn en morilles + eendenlever (€ 4,- supplement)
€ 21,-

bavette   herfst 2017   hoofd Runder bavette│Big Green Egg│marbré van aardappel en spek│
roergebakken ratatouille│saus van rode wijn en geroosterde knoflook + eendenlever  (€ 4,- supplement)
€ 23,-

hazenrug   herfst 2017   hoofdHazenrug filet│crème van hutspot│rode biet│knolselderij│
bloedworst│saus van rode wijn, wildjus en specerijen     
€ 23,-

eend   herfst 2017   hoofdWilde eend│Hollands en geschoten│Tarte Tatin van rode ui│
gebakken witlof│paddenstoel│saus van rode wijn en aceto balsamico
€ 23,-

chef hoofd   zomer 2015Hoofdgerecht│ChefMenu│
Dagelijks wisselend│seizoenen   
€ 22,-  

Created by: Free Design