Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

SkreiSkrei filet│op de huid gebakken│hutspot│Chinese kool│

saffraan beurre blanc│uitgebakken grove mosterd│krokant spek

€ 22,-

 

ZeetongGebakken Noordzee tongfilet│krokante gamba’s│zoetzure rijst│

gewokte oosterse groenten│wakamé│beurre blancsaus met miso

€ 32,-

 

Rode linzen│geroosterde bloemkool│beignets van truffelkaas│

gestoofde ui│pappadum│Bloody Mary saus

€ 21,-

 

haantjePoussin│filet van gebraden jonge haan│ravioli van de gekonfijte bout | 

romige saus met morieljes│gebakken witlof│sugar snaps

€ 22,-                     (extra eendeleverkrullen + € 6,-)

 

Livar ribeyeGebraden Livar rib eye│Limburgs varken│gerookte rozijnen│knoflook-andijvie│

risotto met pompoen en salie│kalfsjus met koffie en hazelnoot

€ 24,-                     (extra eendeleverkrullen + € 6,-)

 

Runder bavette│Iers rundvlees│gebraden│marbré van aardappel en spek│

ebakken venkel│groene asperge│saus van kalfsjus en medium sherry

€ 24,-                     (extra eendeleverkrullen + € 6,-)

 

Hoofdgerecht│De Vier Seizoenen Menu│

wisselend

€ 23,-                     (extra eendeleverkrullen + € 6,-)

 

Dikke friet│puntzak│huisgemaakte truffel mayonaise

€ 4,-

 

Created by: Free Design