Nagerechten

 

Een echte specialist in nagerechten bedenkt en bereidt voor u de heerlijkste desserts. Ook hier weer zijn het ingrediënten passend bij het betreffende seizoen. Niet alleen een feest voor uw smaakpapillen, maar ook uw ogen zullen worden verwend.

 

| NAGERECHTEN |

Nieuwe kaart met ingang van 11 juni 2022

 

 

“Tartaar” van ananas │ gel van kokos │ sorbet van mango │citrus meringue │ crème fraîche 

9.50

Wijnsuggestie: Sarasate ǀ muscat ǀ Navarra ǀ Spanje ǀ 7.00

 

Mousse van witte chocolade en geitenkaas │ gekonfijte rabarber │sorbetijs van zoete paprika │ gekneusde aardbei

9.50

Wijnsuggestie: Château Bellevue ǀ sauvignon – semillon – muscadel ǀ Monbazzilac ǀ Frankrijk ǀ 7.50

 

Bombe van koffie en chocolade │ coulis van zwarte bes │mokka crumble │ bramen

9.50

Wijnsuggestie:Cardinal Sherry ǀ pedro ximénez ǀ Jerez de la Frontera ǀ Spanje ǀ 8.00

 

Grand dessert │ voor alle gasten aan tafel │om met elkaar te delen │ prijs per persoon

11.00

Wijnsuggestie: 2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8.00

 

Grand dessert │ helemaal voor jezelf │ per persoon │                                 

12.00  

Wijnsuggestie: 2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8.00

 

Kaas plateau │ assortiment │ 5 soorten │internationaal │ kletzenbrood │ honing

14.00

Wijnsuggestie: Quinta de la Rosa port - Late bottled vintage 7.50 ǀ 10 years 8.50 ǀ 20 years 11.00 ǀ colheita 9.50

 

Dessert van ons menu De Vier Seizoenen │dagelijks wisselen│seizoensgebonden                                                          

9.50

Wijnsuggestie: Wisselend ǀ vraag onze bediening ǀ  bijpassend

 

Bonbons van Patisserie Vermeer │ voor bij de koffie of thee │lekkernijen │ wit, melk en puur │ per 6 stuks

9.40

 

Speciale koffie │ Irish │ Spanish │ Italian │ Dutch │ Kiss of fire │ French │ vraag of wij je favoriete smaak kunnen maken 

8.50

 

 

Vanaf 13 augustus presenteren wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. 

 

Created by: Free Design