Nagerechten

 

Een echte specialist in nagerechten bedenkt en bereidt voor jou de heerlijkste desserts. Ook hier weer zijn het ingrediënten passend bij het betreffende seizoen. Niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook jouw ogen zullen worden verwend.

 

| NAGERECHTEN |

Nieuwe kaart met ingang van 23 december 2022

 

 

Parfait │ mandarijn & yuzu │ hang-op │sesam granola│ gekonfijte kumquat                                                                   9.80

Sarasate ǀ muscat ǀ Navarra ǀ Spanje ǀ 7,40

 

Whiskey chocolade brownie │ roomijs van sinaasappel marmelade │gekonfijte wortel │ saus van sinaasappel en gember

9.80

Rietvallei ǀ rode muscat ǀ Robertson ǀ Zuid Afrika ǀ  7,40

 

Mousse van cheesecake │ pindakaas │ crumble van Bastognekoek │ijs van banaan │ rum rozijnen siroop │ maltezers meringue 

9.80

Château Bellevue ǀ sauvignon – semillon – muscadel ǀ Monbazzilac ǀ Frankrijk ǀ 7,60

 

Grand dessert │ voor alle gasten aan tafel │om met elkaar te delen │ prijs per persoon   

12.50

2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8,80

 

Grand dessert │ helemaal voor jezelf │ per persoon │

13.00   

2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8,80

 

Kaas plateau │ assortiment │ 5 soorten │internationaal │ kletzenbrood │ honing

16.00

Port ǀ Late bottled vintage 7,60 ǀ 10 years 8,60 ǀ 20 years 11,00 ǀ colheita 9,60

 

Dessert van ons menu De Vier Seizoenen │dagelijks wisselend │ seizoensgebonden

9.80

Wisselend ǀ vraag onze bediening ǀ  bijpassend

 

Bonbons van Patisserie Vermeer │ voor bij de koffie of thee │lekkernijen │ wit, melk en puur │ per 6 stuks 

9.80

 

Speciale koffie │ Irish │ Spanish │ Italian │ Dutch │ Kiss of Fire │ French │vraag of wij je favoriete smaak kunnen maken ǀ

vanaf 8.80

 

 

Vanaf 10 december presenteren wij weer een nieuwe à la carte kaart menukaart. Nieuwsgierig naar de complete nieuwe kaart? Neem hier een kijkje.

 

Created by: Free Design