Nagerechten


Een echte specialist in nagerechten bedenkt en bereidt voor u de heerlijkste desserts. Ook hier weer zijn het ingrediënten passend bij het betreffende seizoen. Niet alleen een feest voor uw smaakpapillen, maar ook uw ogen zullen worden verwend.

 

mousse zomer 2017 nagerechtCakeje van koffie en karamel│ijs van chocolade en pindakaas│
saus van ingekookte rode port                                 
Rietvallei│Stellenbosch│rode muscat│Zuid Afrika│6
€ 9,-

pandan kokosPanna cotta van bloedsinaasappel│in siroop gekonfijte venkel│
hazelnoot│sorbet van wortel en gember
Sarasate│Navarra│Spanje│muscat│6
€ 9,-

tropische proeverij zomer 2017 nagerechtTropische proeverij│sorbet van Blue Curaçao│Pandan spekkoek │
mousse van witte chocolade en kokos│parfait van mango en Aperol
Stony│Muscat de Frontignan│Frankrijk│6
€ 9,-

american pie zomer 2017 voorgerecht“American pie”│compote van appel en whiskey│krokante crumble│
Pecan noot│karamel saus│mascarpone met kaneel│ijs van Bourbon vanille
Pineau de Charentes│Ugni Blanc│Colombard│Cognac│Frankrijk│6
€ 9,-

dame blancheDame Blanche De Vier Seizoenen│vanille ijs│warme chocolade saus│krokant korstdeeg
Candenal Cisnero’s│Pedro Ximenez│Jerez│Spanje│7
€ 9,-

grand dessert dvsGrand dessert│assortiment│onze desserts│ijs│mousse│fruit│van alles wat    
2 halve glaasjes│verrassing│vraag bediening 7
€ 12,-

kaasplateau zomer 2017 nagerechtKaas│assortiment│internationaal│notenbrood│honing
Quinta de La Rosa│Douro│Portugal│LBV 7│10 years 7.5│Colheita 8.5│20 years 12 
€ 12,-

nagerecht maandmenu - herfst 2014Dessert│ChefMenu│dagelijks│wisselend│seizoen
Vraag bediening│advies│wisselend 
€ 9,-

 

Created by: Free Design