Nagerechten
Een echte specialist in nagerechten bedenkt en bereidt voor jou de heerlijkste desserts. Ook hier weer zijn het ingrediënten passend bij het betreffende seizoen. Niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook jouw ogen zullen worden verwend.
| NAGERECHTEN |
In suiker gekonfijte bospeen │ Fam. Aanhane Noordwijkerhout │yoghurt │room ijs van anijs │ saus van rode biet │ crumble van drop
9.80
Banyuls ǀ grenache ǀ 5 ans d’age ǀ Frankrijk ǀ 7,20
Proeverij │ van citrus │mousse │ lemon curd │ coulis │ sorbet │ arepa
9.80
Sarasate ǀ moscatel ǀ Navarra ǀ Spanje ǀ 7,20
Parfait │ popcorn en witte chocolade │saus van gezouten karamel │ room van popcorn
9.80
Monbazillac ǀ semillon, sauvignon, muscadelle ǀ Frankrijk ǀ 7,50
Grand dessert │ voor alle gasten aan tafel │om met elkaar te delen │ prijs per persoon
13.00
2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8,80
Grand dessert │ helemaal voor jezelf │ per persoon │14.00
2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8,80
Kaas plateau │ assortiment │ 5 soorten │internationaal │ kletzenbrood │ honing
16.00
Port ǀ Late bottled vintage 7,60 ǀ 10 years 8,60 ǀ 20 years 11,00 ǀ colheita 9,60
Dessert van ons menu De Vier Seizoenen │dagelijks wisselend │ seizoensgebonden
9.80
Wisselend ǀ vraag onze bediening ǀ bijpassend
Bonbons van Patisserie Vermeer │ lekkernijen │wit, melk en puur │ per 6 stuks
9.80
Speciale koffie │ Irish │ Spanish │ Italian │ Dutch │ Kiss of Fire │ French │
vraag of wij je favoriete smaak kunnen maken ǀ
vanaf 8.80
IJskoffie │ romige ijskoude cappuccino
4.25
Lekker met een shot likeur naar keuze
9.00
Speciale koffie zonder alcohol: karamel, noten, kaneel, chocolade
vanaf 4.60
Bekijk hier de complete nieuwe kaart vanaf 9 december. Neem hier een kijkje.