Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

Nieuwe kaart met ingang van 10 oktober 2020: 

 

Zalm sashimi │ licht gebrand │ salade van biet │edamame boon │ gefermenteerde rettich │ mango chili ponzu

€ 13

 

Vegetarische salade │ verse vijg │ witlof │ mascarpone -Gorgonzola │bitterbal van olijf │ sinaasappel dressing

€ 12

 

Carpaccio │ dun gesneden rundvlees │ artisjok │ geroosterde pepitas │enoki paddenstoel │ chips van groente │ mayonaise van cêpes

€ 13             (met eendenlever + €6 )

 

Terrine van eendenlever │ venkel salami │ chipolini uitjes │tappenade van pompoen en truffel │ zuurdesem crostini 

€ 16

 

Kalfswang │ langzaam gegaard │ gebakken │ crème van snert │“spaghetti” van wortel │ eigen jus met gerookte sjalot 

€ 15

 

Voorgerecht │ menu De Vier Seizoenen│wisselend │ vraag onze bediening

€ 13

 

Tussengerecht │ soepje │ menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening

€ 11

 

Al onze voorgerechten zijn, desgewenst in grotere portionering, ook als hoofdgerecht te bestellen

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het aan ons en wij helpen je verder!

Created by: Free Design