Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

tempura gamba voorgerecht nazomer 2018Salade│crème van geitenkaas│pickle van spruit│geroosterde artisjok│
huisgemaakte falafel│dressing van vadouvan
€ 11,-

terrine van eendenlever voorgerecht nazomer 2018Tonijn│rare roasted│chai specerijen│dim sum van krab
gemarineerde pompoen│shiïtake│mayonaise met gember
€ 12,-

sashimi meloen voorgerecht nazomer 2018 Salade met gebraden poldergans│dungesneden│kweepeer compote│
eendenlever truffels│mayonaise jenever bes│ontbijtkoek
€ 12,-

carpaccio voorgerecht nazomer 2018Carpaccio│rundvlees│dun gesneden│oude Stolwijker│gedroogde tomaat│
mayonaise van rozebottel│uitgebakken spekjes│pompoenpitten + eendenlever krullen (€ 4,-)
€ 12,-

 

zeeduivel voorgerecht nazomer 2018Gebakken kwartel│mouseline met gepofte knoflook│
rode kool salade│jus met Pedro Ximenez 
€ 14,-

chef voor   zomer 2016Tussengerecht│De Vier Seizoenen Menu│soep│wisselend
€ 10,-

 

chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design