Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

caprese lente 2017Salade Caprese De Vier Seizoenen│Burrata│tomaten jam│
gemarineerde cerise tomaat│gefrituurde basilicum│crostini
€ 11,-

eendenlever lente 2017Terrine van eendenlever│truffel kip “nuggets”│
cornflakes│salade van komkommer en Gin│coulis van kersen
€ 14,-

tonijn tartaar lente 2017 Tonijn Tartaar│oosters│asperge salade│crème van hang-op│
wasabi│gel van groene appel        
€ 12,-

gyu sashi lente 2017Gyu sashi│Japanse carpaccio van ossenhaas│gemarineerde wortel met laos│
ponzu dressing│radijs│geroosterde knoflook│sesam│bosui + eendenlever (€ 4,- supplement)  
€ 12,-

 

salade royale lente 2017Salade Royal:│asperge│tempura van gamba│huisgemaakte lams-ham
eendenleverkrul│spekjes│mayonaise van truffel      
€ 16,-

zeeduivel lente 2017Gebakken zeeduivelfilet│in spek gerold│risotto van tomaat│
salade van venkel en citroen│coulis van wortel en bloedsinaasappel
€ 13,-

chef voor   zomer 2016

Tussengerecht│ChefMenu│soep
€ 10,-


bressola   zomer 2015Voorgerecht│ChefMenu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design