Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

Nieuwe kaart met ingang van 16 augustus 2019: 

 

Vegetarische salade│zoetzure courget│belegen geitenkaas│walnoot│geroosterde tomaat│appel-specerijen compote│zuurdesem│olijfolie  

€ 12

 

Carpaccio van in Gin gemarineerde zalm│rode biet│radijs│rode ui│crème fraîche met dille│kappers│zacht gekookt ei│                                             

€ 13

 

“Sashimi” van rundvlees│gemarineerd in wasabi│perzik-kimchi│parelgort salade│krokante aardappel│mayonaise van gepofte knoflook        

€ 13  (Met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Terrine van eendenlever│gerookte ossenworst│groene appel│radijs│huisgemaakte piccalily│mayonaise van jenever                           

€ 15

 

Geroosterde coquille en zacht gegaarde poulpo│risotto van tomaat│radicchio sla│zeekraal│radijs│schuimige saus van poulpo                                 

€ 15

 

Voorgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening                                                                                 

€ 13

 

Tussengerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening

€ 11

 

Oesters│Franse Fines Claires│op ijs geserveerd│ per stuk € 2.80 | per 6 stuks                                                                                                   

€  16

 

Al onze voorgerechten zijn, desgewenst in grotere portionering, ook als hoofdgerecht te bestellen

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het aan ons en wij helpen je verder!

Created by: Free Design