Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

haloumi   april 2018Salade│Hollandse spinazie│gegrilde Halloumi kaas│kalamata olijf│
gerookte amandel│krokante kikkererwt│dressing│granaatappel
€ 12,-

asperge salade   april 2018Dun gesneden asperge salade│gemarineerd│ “soft shell” krab│
mango│yuzu mayonaise│krokante nori
€ 14,-

zalmsalade   april 2018 Salade│parelgort│huis gerookte zalm│venkel│
mayonaise van rode biet│huis gedraaid ijs van Dijon mosterd
€ 13,-

carpaccio   april 2018Carpaccio│rundvlees│gerookte mozzarella│rucola│gedroogde tomaat│
oregano croutons│mayonaise van basilicum  + eendenlever (€ 4,- supplement)  
€ 12,-

 

kalfsproeverij april 2018Kalfsproeverij│zwezerik│kalfswang│bitterbal van kalfs hachee│rode biet│
relisch van Amsterdamse ui en appel│kalfs jus van jenever en specerijen
€ 14,-

chef voor   zomer 2016Tussengerecht│De Vier Seizoenen Menu│soep│wisselend
€ 10,-

 

chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design