Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

haloumi   april 2018Poké salade│soba noedels│tonijn│mango-salsa│
tempura│avocado│miso mayonaise
€ 12,-

asperge salade   april 2018Terrine van eendenlever│hang-op van geitenyoghurt│zoetzure chioggia biet│
coppa di Parma│hazelnoot crumble│balsamico siroop
€ 14,-

zalmsalade   april 2018 Sashimi van spicy watermeloen│salade van wakamé│enoki paddenstoel│
gerookte tofu│pickled ginger sorbet
€ 12,-

carpaccio   april 2018Kalfscarpaccio│pastrami kruiden│zoetzure rode kool│honing mosterd│
radijs│uitgebakken spekjes│pecorino + eendenlever krullen (€ 4,-)
€ 12,-

 

kalfsproeverij april 2018Pijlstaartinktvis│gevuld met krab│krokante gamba│coquille│
Provençaalse rijst│zeekraal│coulis van geroosterde paprika│sepia kroepoek
€ 14,-

chef voor   zomer 2016Tussengerecht│De Vier Seizoenen Menu│soep│wisselend
€ 10,-

 

chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design