Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

biiterbal   herfst 2017   voorBitterballetjes van Leidse kaas│humus van pompoen│
ingemaakte spruitjes│mayonaise van speculaas kruiden│macadamia
€ 12,-

eendenlever   herfst 2017   voorTerrine van eendenlever│gemarineerde biet salade│wilde ganzenborst│
tapenade van paddenstoel│jam van cranberry│krokant zuurdesem
€ 15,-

zalm   herfst 2017   voor Huisgerookte zalm│krokant korstdeeg│rucola│
truffel roomkaas│cipollini ui│in kerrie gemarineerde meloen
€ 13,-

carpaccio  herfst 2017   voorCarpaccio│ossenhaas│tartaar van gerookte ossenworst│tros-tomaat│
belegen geitenkaas│pompoenpit│mayonaise van piccallily + eendenlever (€ 4,- supplement)  
€ 12,-

 

salade royal   herfst 2017   voorSalade Royal:│wildzwijn ham│king boleet│langoustine tempura│
eendenlever│spekjes│rilette van fazant│kweepeer│cêpes mayonaise
€ 17,-

coquille   herfst 2017   voorCoquille│plancha│romige pasta met vadouvan│
crème van bloemkool│oester cress│gerookte rozijn
€ 13,-

 

chef voor   zomer 2016Tussengerecht│ChefMenu│soep │wisselend
€ 10,-

 

chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│ChefMenu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design