Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

risotto koek jan 2018Risotto koekjes│rode biet│Gorgonzolla│caponata salade│
aubergine│bleekselderij│balsamico│olijfolie│zuurdesem crostini
€ 12,-

eendenlever jan 2018Marbré van eendenlever│kruidkoek│truffel salami│
kruidnagel siroop│compote van Goudreinette│krokante fleuron
€ 15,-

salade california jan 2018 Salade│Californië roll│tataki van tonijn│avocado ijs│
surimi│shuko wakamé│ijsbergsla│mayonaise van dashi        
€ 13,-

steak tartare jan 2018Steak tartare│kappertjes│gedroogde tros-tomaat│krokante ui│Oude Stolwijker kaas│
crème Parisiènne│mayonaise van piccalilly  + eendenlever (€ 4,- supplement)  
€ 12,-

 

coquille jan 2018Coquille│poulpo│gamba│crème van pastinaak│
risotto│Chorizo vinaigrette│gel van verjus
€ 14,-

chef voor   zomer 2016Tussengerecht│De Vier Seizoenen Menu│soep│wisselend
€ 10,-

 

chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design