Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

salade munster   voor   2018Salade│notenbrood crostini│munsterkaas│gerookte aubergine│
gegrilde king boleet│appelstroop│mayonaise van komijn 
€ 12,-

poke bowl   voor   winter 2018Poké bowl│salade│rauwe zalm│mango│avocado
rode ui│komkommer│surimi│wakamé│sesam
€ 13,-

leverterrine   voor   winter 2018 Terrine van eendenlever│Cecina de Leon ham│coulis van paprika
salade van bleekselderij│sorbet van zuurkool en appel
€ 16,-

carpaccio voorgerecht nazomer 2018Carpaccio│rundvlees│dun gesneden│Pecorino kaas│krokante spekjes│
mayonaise van anijs│dressing van sjalot en paddenstoel│pompoenpitten + eendenlever krullen (€ 6,-)
€ 13,-

 

buikspek   voor  winter 2018Gebakken langzaam gegaarde buikspek│loempia van kalfswang│
crème van snert│”spaghetti” van wortel│eigen jus 
€ 13,-

chef voor   zomer 2016Tussengerecht│De Vier Seizoenen Menu│soep│wisselend
€ 11,-

 

chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│De Vier Seizoenen Menu│wisselend   
€ 13,-


 

Created by: Free Design