Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

involtini zomer 2017 voorInvoltini melanzano│gemarineerde gegrilde aubergine│
vulling van rucola│ricotta│gerookte ui│koekje van paprika en polenta
€ 12,-

terrine van eendenlever zomer 2017 voorTerrine van eendenlever│gekarameliseerd│hazelnootkruim│
marmelade van sinaasappel│gekonfijte eend│zoet zure radijs
€ 15,-

poke salade zomer 2017 voor Poké salade van zwaardvis│in een dressing van tamarinde│
salsa van mango en tomaat│koekje van sesam
€ 12,-

gyu sashi lente 2017Gyu sashi│Japanse carpaccio van ossenhaas│gemarineerde wortel met laos│
ponzu dressing│radijs│geroosterde knoflook│sesam│bosui + eendenlever (€ 4,- supplement)  
€ 12,-

 

salade royal zomer 2017 voorSalade Royal:│tandoori eend│coquille│rare roasted tonijn│
eendenleverkrul│spekjes│salsa van mango en tomaat
€ 16,-

bisque van kreeft zomer 2017 voorBisque van kreeft│romige soep│vongole en rivierkreeft│
calvados crème fraîche 
€ 13,-

 

 

chef voor   zomer 2016

Tussengerecht│ChefMenu│soep │wisselend
€ 10,-


chef menu zomer 2017 voorVoorgerecht│ChefMenu│wisselend   
€ 12,-


 

Created by: Free Design