Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

Nieuwe kaart met ingang van 6 april 2019: 

 

Salade van Hollandse asperges│salsa van mango│krokante gamba│mayonaise van yuzu│krokante nori

€ 14

 

Vegetarische salade│San Marzano tomaat│Burrata│witlof│druiven│truffelhoning│geroosterde amandelen

€ 13

 

Carpaccio van rundvlees│Old Amsterdam│cornichon│mayonaise van anijs│krokante spekjes│zoetzure bloemkool

€ 13                           (met extra eendenlever krullen + € 6 )

 

Terinne van eendenlever en sesam│pulled pork op Chinese wijze│chowchu van eend│witte kool mango│mayonaise van zwarte bonen

€ 15

 

Krokant gebakken sliptong│drooggebakken coquilles│wakamé│crème van bataat│edamame│radijs│beurre blanc met zeeëgel

€ 15

 

Voorgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening

€ 13

 

Tussengerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening

€ 11

 

Al onze voorgerechten zijn, desgewenst in grotere portionering, ook als hoofdgerecht te bestellen

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het aan ons en wij helpen je verder!

Created by: Free Design