Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

vega saladeVegetarische salade│quinoa│chaatsalade│kikkererwt│granaatappel│

avocado│samosa met uien chutney│yoghurt crème met komijn

€ 12,-

 

Thaise saladeThaise salade│huisgemaakte krabkoekjes│papaya taugé salade│

glasnoedels│krokante emping│oosterse dressing│koriander

€ 13,-

Trio eendTrio van eend│knolselderij│hazelnoot│honing│dressing van bloedsinaasappel | 

gekonfijte tamme eend│gerookte eendenborst│eendenleverkrul 

€ 16,-


carpaccio met leverkrullenCarpaccio
│rundvlees│dun gesneden│belegen geitenkaas│truffeldressing│

mayonaise van gedroogde tomaat│gedroogde olijf│pijnboompitten

€ 13,-                   (met eendenlever krullen + € 6,-)


Coquille en spekCombinatie
│geroosterde coquille│gebakken buikspek│rode wijn zuurkool│

crème van aardpeer│jus van langoustine

€ 13,-       


bavette of iets anders Voorgerecht
│De Vier Seizoenen Menu│

wisselend

€ 13,-


Tussengerecht
│De Vier Seizoenen Menu│soep│wisselend

€ 11,-

 

 

 

Created by: Free Design