BloemenMenu

bloemenmenuNa het grote succes van vorige jaren zullen wij ook dit jaar weer een BloemenMenu serveren. Van woensdag 21 maart tot en met maandag 14 mei kunt u hier van genieten. De tulpenbolletjes zijn al in oktober 2017 in wekpotten verwerkt. Onze koks hebben weer een mooi menu bedacht met bloemen, tulpen en bloem gerelateerde ingrediënten.


Voor sommige mensen klinkt het wellicht nog wat vreemd maar onze eetbare bloemen zijn een echte aanrader; vraag het maar aan de vele gasten die u hierin voorgingen. Reserveren is mogelijk door te klikken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of te bellen met 0252-418023.

 

 

BLOEMENMENU DE VIER SEIZOENEN

woensdag 21 maart t/m maandag 14 mei 2018

Bloemensalade│parelgort│mango│geroosterde tonijn│
pickle van tulpenbol│dressing van kerrieblad│oost Indische kers

*  *  *

Cappuccino van asperge│schuim van jasmijn
mossels│blad peterselie│asperges

*  *  *

Gemarineerde lamsbiefstuk│crème van kikkererwt│tulpenblad│
gegrilde tomaat│zoetzure courgette│saus van hibiscus bloem│fleur de courgette

*  *  *

Parfait van vlierbloemen│gel van komkommer en Gin│
“potpourri” van meringue│siroop van appel en saffraan│viool blad

Menuprijs
4-gangenMenu 42,-
Wijnarrangement 4 glazen 24,-

 

TIP:

Tulpen Cocktail: Dutch Tulip Vodka, grenadine, limoen en bruisend water, tulp blaadjes

 

Created by: Free Design