BloemenMenu

bloemenmenuNa het grote succes van vorige jaren zullen wij ook dit jaar weer een BloemenMenu serveren. Van donderdag 21 maart tot en met zondag 19 mei kunt u hier van genieten. De tulpenbolletjes zijn al in oktober 2018 in wekpotten verwerkt. Onze koks hebben weer een mooi menu bedacht met bloemen, tulpen en bloem gerelateerde ingrediënten.


Voor sommige mensen klinkt het wellicht nog wat vreemd maar onze eetbare bloemen zijn een echte aanrader; vraag het maar aan de vele gasten die u hierin voorgingen. Reserveren is mogelijk door te klikken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of te bellen met 0252-418023.

 

 

BLOEMENMENU DE VIER SEIZOENEN

donderdag 21 maart t/m maandag 15 april 2019

Carpaccio van kalfsvlees│mayonaise van kamille│

gedroogde olijf│zoet-zure tulpenbol│ijs van piccalilly

* * *

Geroosterde tonijn│”kimchi” van tulpenbol│

zoet zure rijst│olie van jasmijn

* * *

Gebakken Hollandse Gilde-hoenfilet│sous vide gegaard│tijm│tulpenblad│

in honing geroosterde bospeen│courgette bloem│saus van sinaasappelbloesem

* * *

Mousse van witte chocolade en tulpenbol wodka│ijs van hibiscus bloem│

meringue van viool│framboos│coulis van framboos│viool

 

Menuprijs

4-gangenmenu 43,-

Wijnarrangement 4 glazen 26,-

Created by: Free Design