Händels Messiah in Lisse - Diner

st Agathakerk

Op dinsdag 11 december (19.30 uur) komt voor de 15de keer de Nederlandse Händelvereniging naar de Bollenstreek. In het decor van de St. Agathakerk in Lisse vindt de unieke uitvoering van Händel's Messiah plaats.

Het koor van ca. 100 leden, en de prominente solisten, staan onder leiding van dirigent Boudewijn Janssen, en worden begeleid door het Hollands Symfonie Orkest. In de Agathakerk wordt dit jaar wederom met beeldschermen gezorgd dat beeld en geluid van dit bijzondere concert in optimale kwaliteit aan de bezoekers wordt gepresenteerd. In de Agathakerk wordt dit jaar wederom met beeldschermen gezorgd dat beeld en geluid van dit bijzondere concert in optimale kwaliteit aan de bezoekers wordt gepresenteerd.

En wat is er mooier om deze avond te beginnen met een heerlijk diner bij ons in De Vier Seizoenen op slechts 3 minuten lopen van de St. Agathakerk. Speciaal voor deze dag hebben wij een mooi menu voor u samengesteld. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze à la carte kaart. Onze deuren zijn om 16.00 uur geopend zodat u alle tijd hebt om tijdig bij de uitvoering te zijn. Na afloop kunt u tevens bij ons nog even gezellig napraten met borrel oif dessert. Reserveren gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-418023.

Wilt u na het concert in Lisse blijven slapen? Dat is mogelijk in onze gezellige Bed & Breakfast. Vier nieuwe en modern ingerichte hotelkamers boven ons restaurant. Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-418023.

Kaarten à € 35,- kunnen besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pré diner Händel's Messiah op loopafstand
bij Restaurant De Vier Seizoenen

Salade│crème van geitenkaas│pickle van spruit│geroosterde artisjok│
huisgemaakte falafel│dressing van vadouvan
of
Tonijn│rare roasted│chai specerijen│dim sum van krab
gemarineerde pompoen│shiïtake│mayonaise met gember
of
Carpaccio│rundvlees│dun gesneden│oude Stolwijker│gedroogde tomaat│
mayonaise van rozebottel│uitgebakken spekjes│pompoenpitten

* * *

Roodbaarsfilet│couscous met baharat│geroosterde courgette│
granaatappel│koriander│dikke yoghurt│coulis van tomaat
of
Gebraden kalfslende│schorseneren│sjalot│loempia van zuurkool│
mousseline met gepofte knoflook│saus van rode wijn en cêpes
of
Hazenrug filet│Hollands│mousseline met Dijonmosterd│
winterpeen│gesmoorde ui│bloedworst│wildjus met spek

* * *

Pompoen specerijentaartje│
mascarpone│dolce de leche│stemgember
of
Assortiment internationale kazen
met kletzenbrood en honing

Menuprijs 3 gangen €  37,-
Ook geopend voor à la carte en borrel vooraf of na afloop

Overnachten bij De Vier seizoenen
4 romantische luxe kamers allen met eigen badkamer.
ontbijt serveren wij op uw kamer


 

Created by: Free Design