Theater/Bioscoop Menu

Afbeeldingsresultaat voor theater floralis

Ons mooie dorp heeft er een nieuwe ‘bewoner’ bij gekregen namelijk: Floralis. De ideale locatie waar u kunt genieten van filmvertoningen en theatervoorstellingen.

En wat is er nu leuker om van het theater- of bioscoopbezoek een echt avondje uit te maken. Dus vooraf lekker hapje eten en dan even naar het theater of een bioscoopje pakken. Dat is pas relaxen!

Om dit ook mogelijk te maken in Lisse hebben we in samenwerking met FloralisLisse een 3-gangen Theater/Bios Menu (39 p.p.) incl. gratis koffie/thee samengesteld. Als u bij ons een tafeltje besteld en u bent van plan aansluitend naar Floralis te gaan laat het dan ons weten want dan zorgen wij ervoor dat u tijdig klaar bent om rustig naar Floralis te gaan.

Om ervoor te zorgen dat u niets mist van uw avondje uit kunt u al om 17.00 uur bij ons terecht. Ons restaurant bevindt zich op 5 minuten wandelen van Floraris en u kunt gratis parkeren in de omgeving. Reserveren? Klik hier of bel 0252 - 41 80 23. Vermeld a.u.b. tijdens het reserveren dat u gebruik wilt maken van het Theater/Bios Menu dan krijgt u van ons na het diner een koffie of thee aangeboden.

Wilt u weten wat er allemaal speelt en draait in Floralis, klik dan op www.FloralisLisse.nl

 

Created by: Free Design