Wijnproeverij van Wereld Wijnen

wijnproeverij - menu

Wijn, een bijzondere drank. Iedereen drinkt wel eens een glas, maar lang niet iedereen vraagt zich af hoe het gemaakt wordt, waar het vandaan komt en wat de smaakverschillen zijn tussen de honderden, misschien wel duizenden verschillende soorten. In samenwerking met Wereld Wijnen brengen wij daar graag verandering in.

Op zondag 27 mei staan onze tafels van 14.00 uur tot 17.00 uur vol met meer dan 30 soorten heerlijke wijnen special uitgezocht door Wereld Wijnen, waar u gratis van kunt proeven. Er wordt verteld wat deze wijnen zo bijzonder maakt en we verklappen nog vele kleine geheimpjes van deze bijzondere drank. Diverse heerlijke hapjes uit onze keuken en een tafel vol met boerenbroden maken het helemaal tot een feest.

Wilt u deze avond culinair afsluiten. Dat is geen probleem. Wij hebben een heerlijk 3- of 4-gangen ChefMenu. En speciaal voor deze proeverij schenken wij een bijpassend wijnarrangement. Natuurlijk kunt u ook à la carte kaart eten als u dat liever wilt.

Reserveren voor de wijnproeverij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vernemen wij met hoeveel mensen u wilt komen zodat we rekening kunnen houden met uw komst. Wilt u daarna nog blijven voor het diner (vanaf 18.00 uur) dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven want plaatsen zijn beperkt. U kunt reserveren voor het diner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0252-418023.

Created by: Free Design