Dinercheques

dinerchequeWat moet je iemand nou geven voor zijn/haar verjaardag of jubileum? Uit ervaring weten we dat er bijna niets leuker is dan om een dineetje weg te geven. Succes verzekerd! Daarom accepteren wij verschillende dinercheques namelijk de Nationale dinercheque, Nationale Horeca Cadeaukaart, VVV dinercheque, Restaurant cadeau en wij hebben onze eigen dinercheques.


Onze eigen dinercheques hebben een aantal voordelen t.o.v. de andere dinercheques. Zo hebben onze cheques geen vervaldatum en blijven dus altijd geldig. Verder kunt u zelf de waarde van de cheque bepalen en ten slotte kunt u ook een 'open' dinercheque kopen voor bijvoorbeeld een geheel verzorgd diner voor 2 personen (incl. aperitief, wijnen, water en koffie). Wij sturen dan nadat de gasten zijn geweest achteraf de nota naar de schenker van de bon.

De dinercheques zijn niet inwisselbaar met speciale acties en evenementen. Bel of mail ons even om misverstanden te voorkomen. 0252-418023 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Created by: Free Design