ThuisMenu

pand thuismenu webHet zijn een aantal zeer vervelende dagen voor ons geweest. We hebben helaas ons restaurant moeten sluiten, maar wij staan uiteraard achter het besluit van de overheid om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te bewaken. 

Wij hebben veel berichten van steun en medeleven ontvangen, waarvoor onze dank. Ook kwamen er veel vragen of wij niet toch onze mooie menu’s kunnen gaan verkopen. Het antwoord daarop is ja!

Met ingang van donderdag 26 maart zullen wij ons ThuisMenu starten. Onze nieuwe openingstijden zijn donderdag tot en met zondag van 17:00 – 19:00 uur. De gerechten kunnen vooraf besteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0252-418023. Bestellingen graag (het liefst) voor 15:00 uur doorgeven en uiterlijk om 18.00 uur. De bestelde gerechten kunnen worden opgehaald tussen 17:00 en 19:00 uur of eventueel, tegen een kleine vergoeding, binnen Lisse worden bezorgd.

 

Bekijk hier het ThuisMenu van De Vier Seizoenen.

 

Vermeld bij je bestelling duidelijk:

  • - Naam, adres en mobiel telefoonnummer (tikkie)
  • - Afhaaldatum en tijd
  • - Eventueel bezorgdatum en tijd
  • - Je bestelling met de aantallen

 

Wij accepteren alle betaalmethodes. Wil je liever geheel contactloos betalen? Dan zullen wij je een betaalverzoek sturen. De gerechten zijn kant en klaar en hoeven alleen te worden gegaard in de oven (niet in de magnetron). Een simpele beschrijving zullen we bijsluiten. Daarna kan je thuis genieten van de heerlijke keuken van De Vier Seizoenen!         Tip: Dek de tafel en zet de oven op 200 graden.

 

Mocht je speciale wensen hebben, dan horen wij dat graag en kijken wij uiteraard of we daaraan kunnen voldoen. Wil je een thuisdiner organiseren, dan denken wij ook graag met je mee!


Heb je nog vragen dan zijn wij telefonisch bereikbaar tussen op 0252-418023. of 06-26166447

Created by: Free Design