BloemenMenu

bloemenmenuNa het grote succes van vorige jaren zullen wij ook dit jaar weer een BloemenMenu serveren. Van donderdag 19 maart tot en met maandag 18 mei kunt u hier van genieten. De tulpenbolletjes zijn al in oktober 2019 in wekpotten verwerkt. Onze koks hebben weer een mooi menu bedacht met bloemen, tulpen en bloem gerelateerde ingrediënten.


Voor sommige mensen klinkt het wellicht nog wat vreemd maar onze eetbare bloemen zijn een echte aanrader; vraag het maar aan de vele gasten die u hierin voorgingen. Reserveren is mogelijk door te klikken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of te bellen met 0252-418023.

 

 

BLOEMENMENU DE VIER SEIZOENEN

19 maart t/m 18 mei 2020

 

Salade met kimchi van tulpenbol│knapperige nori

mayonaise van gember en jasmijn│krokante gamba’s│

*  *  *

Romige soep van bloemkool en saffraan│krab│

schuim van lavendel en nootmuskaat│tulpenblad

*  *  *

Krokant gebakken│sous-vide gegaarde scharrelhoenfilet│

stamppotje van aardappel, zoetzure tulpenbol en rucola│tulpenblad│

in honing geroosterde bospeen│groene asperge│romige saus met tulpen Vodka

*  *  *

Mousse van sinaasappel en mascarpone│bitterkoekjes│

crumble│sorbetijs│yoghurt│vlierbloesem

 

4-gangenMenu € 42

Wijnarrangement 4 glazen € 26

Created by: Free Design