Food la Route walking dinner

image002.jpgEr wordt op donderdag 8 juni weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Lisse! Op 1 avond kun je maar liefst 4 fantastische restaurants bezoeken! Je krijgt hierbij elke gang in een ander restaurant, dat wordt écht genieten. In het totaal zijn het 4 heerlijke gangen. De restaurants waar je elk een gang krijgt met een lekker glaasje wijn, zijn: De Vier Seizoenen, Dragon Town, Restaurant Anna’s en De Heerekamer. 

 

4-gangen in 4 restaurants

Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in één van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna kan je genieten van de wandeling door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft. 

 

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je € 79,90 p.p. en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een glaasje bubbels, een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 glazen bijpassende wijn (of ander drank) en koffie/thee bij het nagerecht.

 

Meld je snel aan!

De aanmeldingen gaan snel, dus met je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl

 

Walking Dinner Food La Route

Donderdag 8 juni 2023

 

Hollandse asperge │ lauwwarme Serranoham  │ sorbet van paprika │

basilicum crème fraîche │ crostini van olijvenbrood

 

* * *

Zeebaars filet │ gebakken │ zwarte pasta │ Zeeuwse groenten │

zoetzure courget │ jus van Hollandse garnalen

 

* * *

Kalfslende │ gewokte snijbiet │ aardappel mousseline  │ meiknol │

saus van rode wijn en rozemarijn

 

* * * 

Parfait │ van hazelnoot chocolade │ meringue

mousse van tonkaboon & witte chocolade │ cranberry saus

 

Incl. amuse, bruisend aperitief,

3 glazen wijnarrangement en koffie

 

Food la Route Menu € 79,90 p.p.

 

Created by: Free Design