Theater/Bioscoop Menu

Floralis

Ons mooie dorp heeft er sinds kort een nieuwe ‘bewoner’ bij gekregen namelijk: Floralis. Dus nu ook lekker naar de bioscoop maar ook theater om de hoek.

En wat is er nu leuker om van het theater- of bioscoopbezoek een echt avondje uit te maken. Dus vooraf lekker hapje eten en dan even naar het theater of een bioscoopje pakken. Dat is pas relaxen!

Om dit ook mogelijk te maken in Lisse hebben we in samenwerking met Floralis Lisse een 3-gangen Theater/Bios Menu (34 p.p.) incl. gratis koffie/thee samengesteld. Als u bij ons een tafeltje besteld en u bent van plan aansluitend naar Floralis te gaan laat het dan ons weten want dan zorgen wij ervoor dat u tijdig klaar bent om rustig naar Floralis te gaan.

Om ervoor te zorgen dat u niets mist van uw avondje uit kunt u al om 17.30 uur bij ons terecht. Ons restaurant bevindt zich op 5 minuten wandelen van Floraris en u kunt gratis parkeren in de omgeving. Reserveren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bel 0252 - 41 80 23. Vermeld a.u.b. tijdens het reserveren dat u gebruik wilt maken van het Theater/Bios Menu dan krijgt u van ons na het diner een koffie of thee aangeboden.

Wilt u weten wat er allemaal speelt en draait in Floralis, klik dan op een van deze links: www.theaterfloralis.nl of www.cinemafloralis.nl. 

x

Created by: Free Design