Try-out diner

salade royal zomer 2017 voorZoals je weet wisselt onze kaart regelmatig om optimaal gebruik te maken van de gerechten en recepten van het seizoen. We heten namelijk niet voor niets “De Vier Seizoenen”.

En bij iedere wisseling van onze à la carte kaart organiseren wij bij een “De Vier Seizoenen Try-out Diner”. Dat betekent dat je als eerste, in de vorm van een compleet arrangement, ons nieuwe à la carte menu kan proeven en ook nog eens tegen een mooie scherpe prijs.

Het Try-out Diner arrangement bestaat uit een glas bruisende Cava bij binnenkomst, een overheerlijk 6-gangen menu gebaseerd op onze nieuwe kaart waarbij alle gerechten geportioneerd zijn als voorgerecht, 6 halve glazen wijnarrangement en tot slot koffie naar keuze. Dit allemaal voor slechts €  59,- p.p.

Het ‘Vier Seizoenen Try-out Diner” organiseren wij altijd op de donderdag en vrijdag voorafgaand aan de introductie van onze nieuwe kaart en de aanvang is om 18.30 uur. Wil je als eerste genieten van onze nieuwe kaart, reserveer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0252-418023.

 

 

 

Created by: Free Design