Wijn- en Spijsavond

lefteris-kallergis-etWlaoFnTl4-unsplash 2.jpeg

Vier de Lente met een unieke Wijn- & Spijsavond bij De Vier Seizoenen op vrijdag 8 maart 2024!

 

Bij Restaurant De Vier Seizoenen in Lisse is het een traditie om de lente te verwelkomen met onze inmiddels legendarische Wijn- & Spijsavond. Een gastronomisch evenement waarbij elk gerecht zorgvuldig is afgestemd op de smaken van het seizoen.

 

Op vrijdag 8 maart 2024 ben je van harte welkom op deze gezellige avond. Je wordt verwend met een exclusief 5-gangenmenu, waarbij elke gang wordt begeleid door twee zorgvuldig geselecteerde wijnen. Onze sommelier, Ibert van de Waal Vinoloog bij Bart Wijnkopers uit de Beemster, heeft deze wijnen speciaal uitgekozen om de smaken van elk gerecht perfect te complementeren.

 

Geniet niet alleen van de verrukkelijke gerechten en wijnen, maar ook van een leerzame ervaring. Ton zal uitgebreid uitleg geven over de combinatie van spijzen en wijnen, en samen met de sommelier en ons deskundige personeel beantwoorden zij graag al je vragen.

 

Heb je zin in een avond vol culinaire verrassingen en heerlijke wijnen? Reserveer dan nu je tafel voor deze unieke Wijn- & Spijsavond. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0252 - 41 80 23.

 

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond vol smaak en gezelligheid!

 

Wijn- en Spijsavond De Vier Seizoenen

vrijdag 8 maart 2024 aankomst 18.15 uur

 

Amuse │ brood en boter

* * *

 

Tartaar van tonijn │ sinaasappel │ mierikswortel │

koekje van avocado │ crème van ube aardappel │ wasabi mayonaise

* * *

 

Gestoofde varkenswang │ krokant gebakken │ romige polenta met salie │

lauwwarme Serranoham │ rucola │ hazelnoot │ stoofjus met venkelzaad

* * *

 

Rog vleugel filet  │ zacht gebakken │ zeekraal │

zoetzure venkel en rode biet │ bruine boter en kapper appel

* * *

 

Tamme eendenborst │ gelakt met Maple Sirup │ gepofte rijst │

boekweit │ geroosterde “vergeten” groenten │ saus van rode wijn en bosbes

* * *

 

Curd van passievrucht │ roomijs van frisse geitenkaas │

siroop van poivre long │ cakeje met jam van pompelmoes

 

 

Prijs €  85.00 p.p.

inclusief amuses, brood en boter

5-gangenMenu en wijnarrangement

2 wijnen per gang

 

 

 

 

 

 

Created by: Free Design