Wine & Spice - East meets west

68f0d36e-2da9-4f30-a3ea-d88c13d69528.JPGOp donderdag 1 juni om 18:00 uur presenteren restaurant DragonTown en De Vier Seizoenen trots een uniek culinair concept: East meets west Wine and Spice. Samen hebben zij twee gerenommeerde sommeliers van Grandi Vini en WereldWijnen uitgenodigd om hun expertise te delen. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij het beste van het Oosten en het Westen samenkomen.

 

Voor het eerst bundelen deze twee gepassioneerde horecaondernemers hun krachten om een exclusief zes gangen diner te serveren. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld en wordt begeleid door niet één, maar twee passende wijnen van topkwaliteit. In totaal worden er twaalf exclusieve wijnen geserveerd, speciaal geselecteerd om jouw culinaire ervaring compleet te maken. De prijs is € 99,50 per persoon voor een 6-gangen Menu inclusief 12 wijnen. 

 

Laat je verrassen door de verrukkelijke smaakcombinaties van de chefs en sommeliers. De gerechten zijn samengesteld uit de beste ingrediënten van over de hele wereld, en worden verfijnd met kruiden en specerijen uit het Oosten en het Westen.

 

Dit is een kans die je niet mag missen! Reserveer snel een tafel voor deze bijzondere avond vol culinaire hoogstandjes en wijn-spijs combinaties. Bel 0252-418023 of naar 0252-414018. Wij beloven je een avond om nooit te vergeten.

 

East Meets West

 

Donderdag 1 juni 2023, aanvang 18:00 uur

Locatie: Dragon Town, Berkhoutlaan Lisse

Wijnspijs avond De Vier Seizoenen in samenwerking met

Dragon Town, Wereld Wijnen en Grandi Vini

 

Prijs 99.50 p.p. Inclusief amuses, aperitief

en 12 halve glazen bijpassende wijn

 

2 amuses

glas bubbels

 

* * *

combinatie van sushi met

zalm, tonijn, gamba en coquille

Dragon Town

 

* * *

voorgerecht vlees

De Vier Seizoenen

 

* * *

tussengerecht Asperges met vis

De Vier Seizoenen

 

* * *

tussengerecht Peking eend,

flesjes en hoisin, Dragon Town

 

* * *

hoofdgerecht ossenhaas

Diverse groente en rijst

 

* * *

nagerecht

De Vier Seizoenen

 

 

Created by: Free Design