Terras

 

Bij Restaurant De Vier Seizoenen beschikken we over maar liefst twee terrassen: ons terras op Het Vierkant en ons terras in de patio tuin. Uitermate geschikt voor een lekkere lunch, een speciaal biertje of een cocktail!

 

Bekijk onze terraskaartBekijk onze bierkaartBekijk onze cocktailkaart / 

 

Terras op Het Vierkant

Terras 9 NBHet terras op Het Vierkant is heerlijk ruim en zonnig. Een ideale plek om zomers te genieten van een lekker biertje of een cocktail met vrienden en bekenden. Wist je dat ons terras een mooie 13e plaats heeft behaald in de Terras Top 100 van Nederland?  Bekijk hier onze vernieuwde cocktailkaart of de speciale bierkaart om alvast in de stemming te komen, uiteraard ook met 'BOBtails' voor als je nog moet rijden. Uiteraard hopen wij zo spoedig mogelijk u weer te kunnen ontvangen.

 

 

Easy Sunday Listening NBEasy Sunday Listening

Van april t/m oktober is er iedere zondag live muziek op Het Vierkant. Van 14.30 uur tot 17.30 uur kun je bij goed weer genieten van diverse bands. Gezelligheid gegarandeerd!

ivm Corona crises is deze activiteit opgeschort tot nader order, wij verwachten in juli waarschijnmlijk weer wat te kunnen organiseren.

 

 

 

Patio tuin terras NBDe patio tuin

Achter ons restaurant verscholen ligt ons patio terras. Een heerlijk rustige plek waar je kunt genieten van een lunch of diner. Met veel schaduw en uitstekende bediening. Bekijk hier alvast onze terras lunchkaart of kom gewoon langs om deze plek te ontdekken.

Created by: Free Design