Terras / Lunch

 

Bij Restaurant De Vier Seizoenen beschikken we over maar liefst twee terrassen: ons terras op Het Vierkant en ons terras in de patio tuin. Uitermate geschikt voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of een lekker koud drankje zoals een speciaal biertje of cocktail!

 

Uiteraard kun je ook binnen in ons restaurant genieten van een overheerlijke lunch! 

 

Bekijk onze terras/ lunch kaart

Bekijk onze bierkaart

Bekijk onze cocktailkaart 

 

Uiteraard kun je ook lunchgerechten van onze à la carte kaart bestellen, en er is elke dag een lunchsuggestie van 2-3 gangen.

 

Terras op Het Vierkant

Terras 9 NBHet terras op Het Vierkant is heerlijk ruim en zonnig. Een ideale plek om zomers te genieten van een lekker biertje of een cocktail met vrienden en bekenden. Wist je dat ons terras een mooie 13e plaats heeft behaald in de Terras Top 100 van Nederland?  Bekijk hier onze vernieuwde cocktailkaart of de speciale bierkaart om alvast in de stemming te komen, uiteraard ook met 'BOBtails' voor als je nog moet rijden. Op dit moment zijn we geopend van woensdag t/m zondag van 12:00-17.00 uur. Wil je zeker zijn van een fijne plek, reserveer dan een tafel voor de lunch tussen 12:00-17.00 ons restaurant en terras sluiten om 17.00 uur. Voor een lekkere kop koffie of borrel kun je gewoon langskomen. Wij doen ons best om je een leuke plek te bezorgen.

 

 

Easy Sunday Listening NBEasy Sunday Listening

Van april t/m oktober is er iedere zondag live muziek op Het Vierkant. Van 14.30 uur tot 17.30 uur kun je bij goed weer genieten van diverse bands. Gezelligheid gegarandeerd!

I.v.m. de coronacrisis is deze activiteit opgeschort tot nader order. Wij hopen in 2022, zodra het kan, dit gezellige evenement weer te kunnen organiseren!

 

 

 

Patio tuin terras NBDe patio tuin

Achter ons restaurant verscholen ligt ons patio terras. Een heerlijk rustige plek waar je kunt genieten van een lunch of diner. Met veel schaduw en uitstekende bediening. Bekijk hier alvast onze terras/ lunchkaart of kom gewoon langs om deze plek te ontdekken.

Created by: Free Design