Algemene Informatie

BB algemene info

TULP PINK 4

Voor wie één of meer nachtjes wil doorbrengen in Lisse, het hart van de Bollenstreek, in een knusse, gastvrije en romantische omgeving kan het best terecht bij Bed & Breakfast De Vier Seizoenen.

U kunt kiezen uit vier modern ingerichte en romantische kamers (3 x 2-peroonskamers en 1 x 3-persoonskamer) die beschikken over alle voorzieningen en gemakken. Op alle kamers is bijvoorbeeld gratis thee en koffie beschikbaar en de kamers beschikken allemaal over gratis WIFI. En natuurlijk hebben alle kamers hun eigen badkamer met douche en toilet. De hotelkamers zijn gemakkelijk te bereiken via een eigen ingang en een trap naast ons restaurant. Onze Bed & Breakfast bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van de Keukenhof.(0031-6-26166447)

En wat is er nu lekkerder dan na een goede nachtrust, even rustig en uitgebreid te ontbijten?  Voor onze gasten staat er dan ook, iedere ochtend,  een grote picknickmand klaar vol met heerlijkheden voor het perfecte ontbijtje. En als het zonnetje schijnt kunt u hiervan genieten op ons gemeenschappelijke dakterras.

Wilt u er dus even tussenuit en genieten van een goed uitgeruste Bed & Breakfast waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat dan is Bed & Breakfast De Vier Seizoenen dé perfecte keus.

BB algemene info-1BB algemene info-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Created by: Free Design