Reserveren

Beste gast,

 

Sinds 1 juni zijn onze deuren weer open en verwelkomen wij jullie met open armen, maar wel op afstand. Ons terras is heerlijk groot en helemaal ingericht volgens de richtlijnen. Ook binnen kunnen wij weer gasten ontvangen. Wil je gezellig een hapje of een drankje komen doen? Reserveer dan liefst van te voren, maar bellen op het laatste moment is ook mogelijk. Reserveren voor het terras is niet verplicht, maar meld je wel even voordat je plaats neemt.

 

Regels om verspreiding te voorkomen

In het restaurant kunnen wij nu zo'n 40 gasten ontvangen. Reserveringen voor grote groepen kunnen we dus voorlopig niet aannemen. Verder mogen er maximaal 2 gasten aan één tafel plaatsnemen, tenzij je een gezamenlijk huishouden vormt of 1,5 meter uit elkaar zit. Wij ontvangen je reservering graag van te voren en zijn ook verplicht je een paar vragen te stellen over je gezondheid. 

 

Wij zullen er alles aan doen om je een veilige en gezellige middag of avond te bezorgen. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie reservering graag tegemoet!

 

N.B. Je helpt ons als je in juni of juli nog niet betaalt met een dinercheque.

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen, te bellen met 0252-418023 of te e-mailen naar restaurant@rdvs.nl. Zodra je van ons een bevestiging ontvangt is de reservering een feit. 

 

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Created by: Free Design