Reserveren

Beste gast,

 

Sinds 1 juni zijn onze deuren weer open en verwelkomen wij jullie met open armen, maar wel op afstand. Ons terras is heerlijk groot en helemaal ingericht volgens de richtlijnen. Ook binnen kunnen wij weer gasten ontvangen. Wil je gezellig een hapje of een drankje komen doen? Reserveer dan het liefst van tevoren, maar bellen op het laatste moment of melden bij de deur is ook mogelijk. Reserveren voor het terras is niet verplicht, maar meld je wel even voordat je plaatsneemt.

 

Regels om verspreiding te voorkomen

  • - In het restaurant mogen wij nu helaas maar 30 gasten ontvangen, dat is ongeveer de helft van onze capaciteit. Alle tafels staan uiteraard ruim opgesteld.
  • - Er mogen maximaal 4 gasten aan één tafel plaatsnemen, tenzij je uit één gezamenlijk huishouden komt.
  • - Wij ontvangen je reservering graag van tevoren. Bovendien zijn we verplicht je een paar vragen te stellen over je gezondheid en je gegevens te noteren. Die mogen wij twee weken bewaren om je eventueel te kunnen contacten, mocht er iets voorvallen met betrekking tot corona.
  • - Reserveringen voor grote groepen kunnen wij ook verzorgen, maar alleen in overleg. Voor reserveringen van grotere gezelschappen hebben wij tafelindelingen die voldoen aan alle corona richtlijnen. Neem contact met ons op en dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door.

 

Samen krijgen we corona onder controle

Blijf thuis als je hoest, niest, verkouden bent en koorts hebt, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand van elkaar en van ons, was regelmatig je handen en desinfecteer voor het binnen gaan en na elk toilet bezoek. Samen krijgen we corona onder controle!

 

Wij zullen er alles aan doen om je een veilige en gezellige middag of avond te bezorgen. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie reservering graag tegemoet!

 

N.B. Je helpt ons als je voorlopig nog niet betaalt met een dinercheque van De Vier Seizoenen. Uiteraard garanderen wij dat deze nooit op datum kan verlopen..

 

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen, te bellen met 0252-418023 of te e-mailen naar restaurant@rdvs.nl. Zodra je van ons een bevestiging ontvangt, is de reservering een feit. 

 

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Created by: Free Design