Reserveren

Beste gast,

 

Sinds 1 juni zijn onze deuren weer open en verwelkomen wij jullie met open armen, maar wel op afstand. Ons terras is heerlijk groot en helemaal ingericht volgens de richtlijnen. Ook binnen kunnen wij weer gasten ontvangen. Wil je gezellig komen lunchen, borrelen of dineren? Reserveer dan het liefst van tevoren, maar bellen op het laatste moment of melden bij de deur is ook mogelijk. Reserveren voor het terras is niet verplicht, maar meld je a.u.b. wel even voordat je plaatsneemt.

 

Regels om verspreiding te voorkomen

  • * Wij ontvangen je reservering graag van tevoren, en zullen deze zo spoedig mogelijk bevestigen.
  • * Reserveringen voor grote gezelschappen kunnen wij uiteraard ook weer aannemen, maar altijd in overleg. Neem contact met ons op en dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door.

 

Samen houden we corona onder controle

Blijf thuis als je hoest, niest, verkouden bent en koorts hebt, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand van elkaar en van ons, was regelmatig je handen en desinfecteer voor het binnen gaan en na elk toilet bezoek. Samen houden we corona onder controle!

 

Wij zullen er alles aan doen om je een veilige en gezellige middag of avond te bezorgen. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie reservering graag tegemoet!

 

Onze openingstijden

Onze keuken is geopend van woensdag t/m zondag

  • * Voor de lunch van 12:00 tot 16:00 uur
  • * Voor het diner van 17:30 tot 21:00 uur
  • * Ons restaurant en het terras zijn geopend van 12:00 tot 23:00 uur

 

N.B. Je helpt ons als je voorlopig nog niet betaalt met een dinercheque van De Vier Seizoenen. Uiteraard garanderen wij dat deze nooit op datum kan verlopen.

 

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen, te bellen met 0252-418023 of te e-mailen naar restaurant@rdvs.nl of via bookdinners. Zodra je van ons een bevestiging ontvangt, is de reservering een feit. 

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Created by: Free Design