Vaste Gasten VerwenWeken

logo RDVSaanbieding klein

Het nieuwe jaar starten met een goed voornemen dat zijn we ook weer van plan voor 2020. En ons goede voornemen is dan ook, om onze vaste gasten eens lekker te verwennen. Dat doen we dan ook meteen goed met "De Vaste Gasten Verwen Weken". Waarmee wij onze vaste gasten willen bedanken voor al hun bezoekjes aan ons restaurant de afgelopen 20 jaar!

Tijdens deze Vaste Gasten Verwen Weken kan men een heerlijk 5-gangen SurpriseMenu bestellen voor slechts € 39,- per persoon (in plaats van € 48,-). Dat is bijna 20% korting! Deze actie loopt van donderdag 2 januari tot en met vrijdag 31 januari zowel voor de lunch als voor diner.

Reserveer een tafel voor de Verwen Weken door te bellen op 0252-418023 of stuur een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet s.v.p. niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van de Vaste Gasten Verwen Weken. Heb je bepaalde allergieën of hou je bijvoorbeeld niet zo van vis of ben je vegetariër laat dat ons weten zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Op vrijdag en zaterdag hebben we beperkte beschikbaarheid voor deze actie, dus mail of bel ons snel om teleurstellingen te voorkomen. De Vaste Gasten Verwen Weken zijn niet geldig in combinatie met andere acties en je kunt deze actie niet betalen met dinercheques behalve natuurlijk onze eigen dinercheque.

 

Vaste Gasten VerwenWeken│Menu

Donderdag 2 januari t/m vrijdag 31 januari 2020

 

Salade│ tataki van rauwe zalm│gemarineerde komkommer│

shuko wakamé│crème van yoghurt en wasabi│krokante nori

*  *  *

Romige soep van pastinaak│confit de canard│

gesmoorde zoete ui│salsa van lavas en hazelnoot

*  *  *

Geroosterde tonijn│zoet zure rijst│

kimchi│tempura van groente│schuim van miso

*  *  *

Gebraden runder ribeye│gewokte witlof│sperciboon│

spekjes│ “opgebakken” zuurkoolstamppot│

saus van rode wijn en dragon│cerise tomaat

*  *  *

Panna cotta van mandarijn│gemarineerde vijg│

kumquat geroosterde hazelnoot│roomijs van groene thee

 

5-gangenMenu €  39,-

Extra kaasdessert in het menu € 8,-

Wijnarrangement 5 glazen € 32,50

Bierarrangement 5 glazen € 22,00

 

 
 

 

 

 

Created by: Free Design