ThuisMenu

pand thuismenu webNa de eerste week van onze gedwongen sluiting, waarin we geschrokken en bezorgd waren, is onze verwarring omgeslagen in een gevoel dat we met zijn allen onze schouders eronder moeten zetten. Op veler verzoek zijn we dan ook begonnen met ons ThuisMenu en we zijn blij om te zien dat dit goed ontvangen wordt!

 

Sinds donderdag 26 maart verzorgen wij een speciaal ThuisMenu, de menukaart wisselt elke 2 weken. De gerechten kunnen vooraf besteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0252-418023. Het ThuisMenu verzorgen wij van woensdag tot en met zondag. 

Bestellingen één dag van te voren, uiterlijk om 18:00 uur doorgeven. De bestelde gerechten kunnen worden opgehaald tussen 16:00 en 17:00 uur, bezorgen is niet meer mogelijk.

 

Bekijk hier het ThuisMenu.

 

Vermeld bij je bestelling duidelijk:

  • - Naam, adres en mobiel telefoonnummer (tikkie)
  • - Afhaaldatum en tijd
  • - Je bestelling met de aantallen

 

Wij accepteren alle betaalmethodes. Wil je liever geheel contactloos betalen? Dan zullen wij je een betaalverzoek sturen, of onze bankrekening en het bedrag. Uiteraard kun je ook pinnen of contant betalen als je de bestelling komt halen.

 

De gerechten zijn kant en klaar en hoeven alleen te worden gegaard in de oven (niet in de magnetron). Een simpele beschrijving zullen we bijsluiten. Daarna kan je thuis genieten van de heerlijke keuken van De Vier Seizoenen! Tip: Dek de tafel alvast en zet de oven op 200 graden.

 

Mocht je speciale wensen hebben, dan horen wij dat graag en kijken wij uiteraard of we daaraan kunnen voldoen. Wil je een thuisdiner organiseren, dan denken wij ook graag met je mee!

Created by: Free Design