ThuisMenu

pand thuismenu webHelaas lopen de besmettingen met het coronavirus weer op en wordt de horeca gedwongen om strengere maatregelen te nemen dan de afgelopen weken. Natuurlijk balen we daarvan, maar het is ook een mooi moment om weer van start te gaan met ons ThuisMenu. Genieten van onze heerlijke gerechten kan namelijk net zo goed thuis!  

 

Wij verzorgen ons ThuisMenu op alle dagen behalve maandag en dinsdag en de menukaart wisselt regelmatig. De gerechten kunnen vooraf besteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., WhatsApp 06-82528824 (alleen voor berichten, geen telefoontjes) of telefoon 0252-418023.   

 

Wist je dat wij ook een ThuisMenu voor de Lunch hebben? En dat we een Borrel-Tapas Box , OntbijtMenu of WeekendBrunch voor thuis kunnen verzorgen?    

 

Het ThuisMenu bestellen kan op alle dagen, behalve maandag en dinsdag. Bestellingen voor dezelfde dag uiterlijk om 18.30 uur doorgeven. De bestelde gerechten kunnen worden opgehaald tussen 17:00 en 18:30 uur, bezorgen in Lisse is eventueel in overleg mogelijk. Afwijkende ophaaltijd is in overleg mogelijk

 

Bekijk hier het ThuisMenu vanaf woensdag 7 april 2021.

 

Bekijk hier het ThuisMenu vanaf woensdag 21 april 2021.

 

Vermeld bij je bestelling duidelijk:

 

  • * Naam, adres en mobiel telefoonnummer (tikkie)
  • * Afhaaldatum en tijd
  • * Je bestelling met de aantallen

 

Wij accepteren alle betaalmethodes. Wil je liever geheel contactloos betalen? Dan zullen wij je een betaalverzoek sturen, of onze bankrekening en het bedrag. Uiteraard kun je ook contant betalen of pinnen als je de bestelling komt halen. Laat bij het doorgeven van de bestelling even weten hoe je wilt betalen!

 

De gerechten zijn kant en klaar en hoeven alleen te worden gegaard in de oven (niet in de magnetron). Een simpele beschrijving zullen we bijsluiten. Daarna kan je thuis genieten van de heerlijke keuken van De Vier Seizoenen! Tip: Dek de tafel alvast en zet de oven op 200 graden.

 

Mocht je speciale wensen hebben, dan horen wij dat graag en kijken wij uiteraard of we daaraan kunnen voldoen. Wil je een thuisdiner organiseren, dan denken wij ook graag met je mee!

Created by: Free Design