ThuisMenu

pand thuismenu webNa de eerste week van onze gedwongen sluiting, waarin we geschrokken en bezorgd waren, is onze verwarring omgeslagen in een gevoel dat we met zijn allen onze schouders eronder moeten zetten. Op veler verzoek zijn we dan ook begonnen met ons ThuisMenu en we zijn blij om te zien dat dit goed ontvangen wordt!

 

Sinds donderdag 26 maart verzorgen wij een speciaal ThuisMenu, de menukaart wisselt elke 2 weken. Onze nieuwe openingstijden zijn donderdag tot en met zondag van 17:00 – 19:00 uur. De gerechten kunnen vooraf besteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0252-418023 of app naar 06-82528824. Bestellingen het liefst voor 15:00 uur doorgeven en uiterlijk om 18.30 uur. De bestelde gerechten kunnen worden opgehaald tussen 17:00 en 19:00 uur of eventueel binnen Lisse worden bezorgd. Voor buiten Lisse vraag ons naar de mogelijkheden. 

te bestellen tot uiterlijk 18.30 uur

 

In verband met Hemelvaart zijn wij deze week ook op woensdag (20 mei) open! 

 

Bekijk hier het ThuisMenu vanaf 20 mei

 

Vermeld bij je bestelling duidelijk:

  • - Naam, adres en mobiel telefoonnummer (tikkie)
  • - Afhaaldatum en tijd
  • - Eventueel bezorgdatum en tijd
  • - Je bestelling met de aantallen

 

Wij accepteren alle betaalmethodes. Wil je liever geheel contactloos betalen? Dan zullen wij je een betaalverzoek sturen, of onze bankrekening en het bedrag. Uiteraard kun je ook pinnen of contant betalen als je de bestelling komt halen.

 

De gerechten zijn kant en klaar en hoeven alleen te worden gegaard in de oven (niet in de magnetron). Een simpele beschrijving zullen we bijsluiten. Daarna kan je thuis genieten van de heerlijke keuken van De Vier Seizoenen! Tip: Dek de tafel alvast en zet de oven op 200 graden.

 

Mocht je speciale wensen hebben, dan horen wij dat graag en kijken wij uiteraard of we daaraan kunnen voldoen. Wil je een thuisdiner organiseren, dan denken wij ook graag met je mee!


Heb je nog vragen dan zijn wij telefonisch bereikbaar van donderdag t/m zondag op 0252-418023 of dagelijks op 06-2616 6447 of via app op 06-8252 8824

Created by: Free Design