Lekker Lisse - Lisse 825 jaar

a3 poster lekker lisse klein.jpegWist je dat het mooie dorp Lisse dit jaar maar liefst 825 jaar bestaat? En dus zetten we ons dorp de hele maand februari volop in de schijnwerpers! 

 

Ter ere van het 825 jarig bestaan van Lisse, kun je bij diverse restaurants genieten van een speciaal Lekker Lisse themamenu. Natuurlijk ook bij De Vier Seizoenen! De hele maand februari (m.u.v. Valentijnsdag op 14 februari en vrijdag 17 februari, Try Out diner) serveren we een culinair en bovenal feestelijk 4-gangen keuzemenu. Dit menu kost 82,50 voor 2 personen (normale prijs € 94) .

 

Feest jij in februari met heel Lisse mee? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in ons mooie restaurant op 't Vierkant in Lisse! Vermeld bij reservering  s.v.p. dat je gebruik wilt maken van deze actie, i.v.m. beperkte beschikbaarheid. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.bel 0252 - 418023.

 

U kunt voor dit menu niet betalen met "vreemde" kado en of dinerkaarten/cheques. Uiteraard zijn onze eigen dinercheques wel geldig. Let op! Deze actie is niet geldig op 14 en 17 februari.

 

 

Menu (t/m 16 februari)

 

In eigen keuken gerookte zalm │ romige jonge kaas │

ras el hanout specerijen │ bloemkool │ gepofte quinoa │ zwarte sesam

of

Turkse salade │ warme vijg │ feta │ sultana rozijnen │ amandel

geroosterde paprika saus │ crème van mais en ingelegde citroen

of

Salade “Karaage” │ krokante kippendij │ Japans │ gemarineerd │

zoet zure groenten │ frisse salade │ kiemgroenten │ wasabi mayonaise

 

* * *

Romige soep │ gerookte sjalotten │

gestoofde kalfssukade │ salie kruiden salsa│ kan ook vegetarisch

 

* * *

Gnocchi │ huisgemaakt │ saus van pomodori tomaat │

Gorgonzola │ knoflook spinazie │ walnoot │ cipollini ui

of

Skrei filet │ Noorse zwerf kabeljauw │ risotto met saffraan │

biet │ saus van winterpeen, gember en schaaldieren

of

Runder rib eye │ Black Angus │ Puy linzen │ gewokte andijvie │

geroosterde bospeen │ rode wijnsaus met gepofte knoflook

 

* * *

│ Petit grand dessert │

assortiment van onze desserts

 

Created by: Free Design