Menu De Vier Seizoenen

chef kok - menu

Laat u verrassen door onze chef. Een dagelijks wisselend 4-, 5- of 6-gangen specialiteitenmenu dat onze Chef-kok graag klaarmaakt en zelf overheerlijk vindt om te eten. Uiteraard zijn de gerechten en ingrediënten, maar ook de geserveerde wijnen, geselecteerd op het betreffende seizoen.

 

 

 

 

 

Menu De Vier Seizoenen

 

Tijdens de bloemen tijd ( 21 maart t/m 14 mei)

serveren  wij ons bloemenMenu in plaats van het menu De Vier Seizoenen.

4 gangen, met in elk gerecht,  eetbare boemen en bloem gerelateerde ingredienten.

 

Salade met geroosterde tonijn l mango | ingemaakte tulpenbol |

mayonaise van kerrieblad en tulpenblaadjes

 

 ***

 

romige soep van asperge |

asperge | mossel | schuim van jasmijn

 

***

 

Gebraden lamsbiefstuk | kikkererwt | rode ui|

fleur de courgette | tulpenblad | saus van rode wijn | hibiscus bloem

 

***

 

parfait van vlierbloesem | 

  gel van gin-tonic | saus van appel en saffraan | potpourri van merinque

                                                                                             

 
Menuprijs

4-gangen 42 l 5-gangen 47 | 6-gangen 53

Wijnarrangement

4 glazen 24 l 5 glazen 30 | 6 glazen 36

 

 

 

 

Created by: Free Design