Menu De Vier Seizoenen

chef kok - menu

Laat u verrassen door onze chef. Een dagelijks wisselend 4-, 5- of 6-gangen specialiteitenmenu dat onze Chef-kok graag klaarmaakt en zelf overheerlijk vindt om te eten. Uiteraard zijn de gerechten en ingrediënten, maar ook de geserveerde wijnen, geselecteerd op het betreffende seizoen.

 

 

 

 

 

Menu De Vier Seizoenen

 

Poke bowl salade l sashimi tonijn | haringkaviaar|

avocado | mango salsa |boekweitnoedels | kroepoek

 

 ***

 

Soep van Hollandse asperges en miso |

mosselen | forel |

 

***

 

Gebraden Ierse diamanthaas | risoni | geitenkaas |

lente groente | jus van rode wijn | tomatenpesto

 

***

 

Parfait sukade citroen | limoncello |

  sechuan button | soepje van guave

                                                                                             

 
Menuprijs

4-gangen 41 l 5-gangen 47 | 6-gangen 53

Wijnarrangement

4 glazen 24 l 5 glazen 30 | 6 glazen 36

 

 

 

 

Created by: Free Design