Menu De Vier Seizoenen

chef kok - menu

Laat u verrassen door onze chef. Een dagelijks wisselend 4-, 5- of 6-gangen specialiteitenmenu dat onze Chef-kok graag klaarmaakt en zelf overheerlijk vindt om te eten. Uiteraard zijn de gerechten en ingrediënten, maar ook de geserveerde wijnen, geselecteerd op het betreffende seizoen.

 

 

 

 

 

Menu De Vier Seizoenen

 

Salade met gerookte eendenborst l parelgort | kweepeer |

mayonaise van rode biet | ijs van mosterd

 

 ***

 

Bisque| gerookte forel |

olie van dille

 

***

 

Gebraden kalfslende | sukade | gnocchi |

witlof | rozijnen | saus van rode wijn | stilton

 

***

 

cakeje van gember | 

  ijs van bloedsinaasappel | merengue | butterscotch saus

                                                                                             

 
Menuprijs

4-gangen 41 l 5-gangen 47 | 6-gangen 53

Wijnarrangement

4 glazen 24 l 5 glazen 30 | 6 glazen 36

 

 

 

 

Created by: Free Design