Menu De Vier Seizoenen

chef kok - menu

Laat u verrassen door onze chef. Een dagelijks wisselend 4-, 5- of 6-gangen specialiteitenmenu dat onze Chef-kok graag klaarmaakt en zelf overheerlijk vindt om te eten. Uiteraard zijn de gerechten en ingrediënten, maar ook de geserveerde wijnen, geselecteerd op het betreffende seizoen.

BloemenMenu de Vier Seizoenen

 4-gangen menu 43

Wijnarrangement 4-glazen 26

 

Carpaccio van kalfsvlees│ mayonaise van kamille │gedroogde olijf│

zoet-zure tulpenbol│ijs van piccalilly

*  *  *

Geroosterde tonijn│''kimchi'' van tulpenbol│

zoetzure rijst│olie van jasmijn

*  *  *

Gebakken Hollandse Gilde-hoenfilet│sous vide gegaard│tijm

tulpenblad│in honing geroosterde bospeen│courgette bloem | saus van sinaasappelbloesem

*  *  *

Mousse van witte chocolade en tulpenbol wodka│ijs van hibiscus bloem

merinque van viool│coulis van framboos

 


Menuprijs│5 gangen 48

Wijn arrangement│5 glazen 32.50

Menuprijs│6 gangen 53

Wijn arrangement│6 glazen 39

Nieuw bij De Vier Seizoenen

Bier arrangement

4 glazen 17,50│5 glazen 22│6 glazen 26

KinderMenu│diverse mogelijkheden│vraag onze bediening 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Created by: Free Design