Menu van de Chef

chef kok - menuLaat u verrassen door onze chef. Een dagelijks wisselend 3-, 4- of 5-gangen specialiteitenmenu dat onze Chef-kok graag klaarmaakt en zelf overheerlijk vindt om te eten. Uiteraard zijn de gerechten en ingrediënten, maar ook de geserveerde wijnen, geselecteerd op het betreffende seizoen.

 

 

 

 

 

Menu van de Chef

 

Salade eendenborst l gemarineerd in Poesta kruiden | Hongaars | selderij |

          walnoten | huisgemaakt ijs rode biet-truffel

 

 ***

 

Soepje van courgette | vongole en mossels |

vadouvan olie

 

***

 

Gebakken zeebaarsfilet | bataat crème | bospeen | venkel |

saus van mosselen

 

***

 

mousse van amandel en griesmeel |

gekonfijte witte wilde perzik | roomijs van pistache

                                                                                             

 

 

 

 


Menuprijs

3-gangen 34 l 4-gangen 40 l 5-gangen 46

Wijnarrangement

3 glazen 18 l 4 glazen 24 l 5 glazen 30

 

 

 

 

Created by: Free Design